szívhoroszkóp

Mindenkinek szakadt már meg a szíve valamikor az élete folyamán Ugyanakkor kellene tanulni a hibáinkból, és amikor összetörik a szívünket, az a mi hibánk is, nem csak a másik személyé. Előfordul, hogy félreismerjük a másikat. Most megnéhzeted, te hogyan töröd össze mások szívét csillagjegyed szerint, illetve ő a tiédet csillagjegye szerint.

Kos (március 21-április 19.)

A Kos jegyű ember nagyon kedves, de mások ezt nem mindig látják. Lehet, kívülről hogy úgy jön le, mint egy önző, túl független ember, és a partner nem tudja megemészteni ezt a problémát. A Kos nagyon türelmetlen, senkire sem vár sokat, ezt egy lassabb ember elutasításként éli meg.

Bika (április 20-május 20.)

A Bika nagyon hűséges, de nagyon makacs. Könnyen lesz mérges bizonyos dolgoktól, és úgy is marad sokáig. A társa próbálja kiengesztelni a Bikát, ez azonban nagyon nehéz. Sokszor erre az önfejűségre mehet rá a kapcsolat.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az Ikrek kedves, de nagyon szabad szellemek, és nagyon nehéz őket befogni egy kapcsolatba. Még párban is mennek a fejük után, nehéz őket rávenni bármire. Ettől a partner könnyen bosszús lehet. Az Ikrek sokszor meg is gondolja, mielőtt belemegy egy kapcsolatba, sokszor összetört szíveket hagyva maga után. Viszont ha elkötelezi magát, akkor nehéz tőle megszabadulni, ez sem túl pozitív tulajdonsága.

Rák (június 21-július 22.)

A rák nagyon gondoskodó, de túlságosan ragaszkodó egy kapcsolatban, már-már fullasztó az a szeretetmennyiség, amit elvár. Már ez is tönkreteheti a kapcsolatát, hát még az, ha egyik pillanatra elviszi egy “ár” és a társa ott marad tátott szájjal.

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

Az Oroszlán nagyon tud szeretni, de hiú és önző. Sohasem ismeri el a tévedését, vagy, hogy nem ő nyert. Ez együttélésben fárasztó lehet, ráadásul, ha sérül az egója, elmegy barangolni, és a hűtlenségre is hajlamos. Nagyon sok szívet összetörnek az Oroszlánok.

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

A Szűz nagyon féltékeny, és mindig megpróbál minden információt begyűjteni a partner tevékenységeiről. Nem bíznak senkiben, és mindenkinél mindent jobban tudnak .. Lesz sok a féltékenység a kapcsolatotban, és azt ezzel meg lehet semmisíteni. És ott az örök elégedetlenség.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg nagyon bizakodó, és úgy gondolja, hogy megváltoztathatja a partnerét. Elég rosszul választ, mert a külsőségek, a szépség nagyon fontos neki, így végül sokszor a mérleg szíve törik össze. A Mérleg viszont képes egyik pillanatról a másikra egy szebb, gazdagabb újba beleszeretni, összetörve ezzel a patrnere szívét. Az sem ritka, hogy utána visszamegy, amikor kiderül, a fű máshol sem zöldebb.

Skorpió (október 23-november 21.)

A scorpios olyan szenvedélyes, hogy az minden más jegynek nagy teher, és rettenetesen éltékeny. Ennek eredményeként, gyakran kontrolláló, tapadós partner. Nem tudja a szenvedélyét, érzéseit kontrollálni, viszont, ha úgy dönt, elárulták, egyik pillanatról a másikra lejegeli a szerelmét, aki azt sem tudja, mit vétett, mert a skorpió ezt már nem mondja meg, csak örökre eltűnik.

Nyilas (november 22-december 21)

A Nyilas nagyon kiszámíthatatlan, ami lehet szórakoztató először, de később fárasztó, főleg, hogy a véleményét is könnyedén váltogatja, miközben a leghatározottabb embernek mutatja magát.. Nagyok az elvárásai, de tőle szinte semmire sem számíthat a másik, nagyon kimerítő partner, ugyanakkor, ha kapcsolatot létesít, nehezen megy el, de sok köszönet nincs benne, hogy marad.

Bak (december 22-január 19.)

A Bak nem bízik senkiben, főleg a szerelmében nem. Nem nyit könnyen, így ez problémákat okozhat a kapcsolatában. Féltékeny, és időnként falakat húz maga köré még kapcsolaton belül is, ráadásul a munkája sokszor előtérbe kerül a szerelem rovására. Az vizsont igaz, hogy partnerének mindent odaad önzetlenül, persze az érzelmein kívül.A paraktikus Bak az érzelmeket nem tartja előrevivőnek, úgy érzi, csak akadályozzák haladásában.

Vízöntő (január 20 – február 18.)

A vízöntő egyedi, kedves szellemes, aki szórakoztató partner, de néha már annyira kiszámíthatatlan, hogy a bunkóság határát súrolja. Érzéseit jól elrejti kapcsolatban is. Egy Vízöntővel a kapcsolat nem is kapcsolat, mivel az intenzív érzésektől és a konflikutstól is irtózik. A szomszéd öreg bácsi potn annyira érdekli, mint a társa, hiszen a világban neki minden olyan izgalmas, nincs prioritása a partnernek. És az a vicc, hogy mégis kapcsolatfüggő, ha valaki hagyja szabadnak lenni, azt nehezen ereszti el.

Halak (február 19-március 20.)

A Halak nagyon érzelmes, és a legnagyobb baja, hogy sokszor ragaszkodnak a régi kapcsolaokhoz is, nem tudják elfelejteni az exeket. halak férfiaknál nem ritkák a párhuzamos kapcsolatok, hiszen, akit egyszer egy halak szeretett, azt örökre szereti.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu