Ők azok, akik mindig elégedetlenek. Számukra a lehetetlen sem elérhetetlen, mert hihetetlen magasak az elvárásaik és igazán keményen dolgoznak. Lássuk, mely csillagjegy szülöttei ők.

Bika

Azt gondolja, hogy minden embernek úgy kell cselekednie, ahogy ő azt elvárja, viszont pont, hogy emiatt kerül konfliktusba másokkal. Ez téves út, mivel az emberi kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. Emellett türelmes ember, aki nem adja fel az elképzeléseit. Azonban ennek ára van, mert lehet, hogy a barátai fordítanak neki hátat.

Ikrek

Mindenki felé nagy elvárásai vannak, és elég egy apró hiba, és máris hangot ad elégedetlenségének, csalódottságának. Meggyőződése, hogy mindig lehet jobban teljesíteni, így lenézi azokat az embereket, akik nem akarnak javítani az életkörülményeiken.

Oroszlán

Mindig jobb életre vágyik, ritkán van megelégedve az adott körülményekkel, ezért különösen rosszul viseli az igazságtalanságot, mert nem tudja elviselni, ha valaki érdemtelenül jut hozzá bizonyos engedményekhez, előnyökhöz. Egy ideális világot szeretne, amelynek irányításában ő is vezető szerepet vállalna.

Szűz

Ő is rendkívül magas elvárásokkal rendelkezik, és ha valami nem úgy alakul, ahogyan elvárná, szörnyen csalódottá válik. Kevésbé megértő azokkal szemben, akik gyengék, kiszolgáltatottak, és nem akarnak változtatni a sorsukon, pedig az elején még segíteni is hajlandó.

Mérleg

Mivel romantikus alkat, ezért úgy gondolja, hogy az életének olyannak kellene lennie, mint a filmekben, egyszóval tökéletesnek. De mint tudjuk, nem mindig olyan az élet, akárcsak a filmekben, ezért a Mérleg jegy szülötte gyakran kénytelen csalódni. Ezért néha jobb, legalább egy lábbal a földön állni.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu