Tudtad, hogy az ember képes energiát nyerni más emberekből, és minden élő dologból? Növényeken végzett kutatások már tudományosan igazolták. De azzal tisztában vagy, hogyan tudsz energiát nyerni?

Az ember egy olyan különleges, szellemi és fizikai síkon is létező entitás, ami napjainkban már nincs tisztában az univerzumtól örökölt képességeivel.

Az ősi időkben az emberek egy sokkal magasabb tudati szinten léteztek.

Képesek voltak bármiből energiát nyerni. Gyakorlatilag eggyé tudtak volna válni a minket körülvevő végtelen energiamezővel.

Egyes kultúrák félistenekként, mások médiumokként, sámánokként ismerték meg őket a történelem során. Most megmutatjuk, hogyan lehetsz képes te is energiát nyerni a téged körülvevő dolgokból, tudatod rejtett képességeinek felszabadításával.

1. Fontos, hogy válogasd meg a környezetet és a személyeket, akikkel érintkezel. Egyes emberek negatív energiákat, míg mások pozitívokat hordoznak. A pozitív energiákat kinyerve láthatod el saját magad energiával. A negatív energiák akár ölni is képesek.

2. Mindig maradj nyugodt, és ne hagyd, hogy a különféle téged ért dolgot hatással legyenek rád. Ne hagyd, hogy a mások által generált – többnyire negatív – energiák gyengítsenek.

3. Ahhoz, hogy energiát nyerj, fontos, hogy vizualizáld – azaz képzeld el – magad előtt azt, ahogyan energiát nyersz. Ennek egyik megfelelő módja, ha azt képzeled el, hogy zuhanyozol, és lemosod magadról a tisztátalanságot, és megfürdesz a tiszta, erőteljes energiában.

Az energiavámpírokról szóló szóbeszédek és legendák, és napjaink mondásai sokkal több igazságot tartalmaznak, mint hinnénk.

Egyes személyek valóban képesek olyan mennyiségű negatív energiát termelni, mely képes elszívni a saját energiánkat.

Sőt, egyes lelkek kifejezetten szeretnek mások energiáiból táplálkozni, ezek az emberek rendszerint visszahúznak, hátráltatnak minket az életben, amikor meg akarjuk valósítani önmagunkat. Óvakodjunk tehát tőlük, és próbáljuk minél többször gyakorolni az energia kinyerését a környezetünkből.

Forrás: avilagtitkai.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu