Tudtad, hogy az ember képes energiát nyerni más emberekből, és minden élő dologból? Növényeken végzett kutatások már tudományosan igazolták. De azzal tisztában vagy, hogyan tudsz energiát nyerni?

Az ember egy olyan különleges, szellemi és fizikai síkon is létező entitás, ami napjainkban már nincs tisztában az univerzumtól örökölt képességeivel.

Az ősi időkben az emberek egy sokkal magasabb tudati szinten léteztek.

Képesek voltak bármiből energiát nyerni. Gyakorlatilag eggyé tudtak volna válni a minket körülvevő végtelen energiamezővel.

Egyes kultúrák félistenekként, mások médiumokként, sámánokként ismerték meg őket a történelem során. Most megmutatjuk, hogyan lehetsz képes te is energiát nyerni a téged körülvevő dolgokból, tudatod rejtett képességeinek felszabadításával.


1. Fontos, hogy válogasd meg a környezetet és a személyeket, akikkel érintkezel. Egyes emberek negatív energiákat, míg mások pozitívokat hordoznak. A pozitív energiákat kinyerve láthatod el saját magad energiával. A negatív energiák akár ölni is képesek.

2. Mindig maradj nyugodt, és ne hagyd, hogy a különféle téged ért dolgot hatással legyenek rád. Ne hagyd, hogy a mások által generált – többnyire negatív – energiák gyengítsenek.

3. Ahhoz, hogy energiát nyerj, fontos, hogy vizualizáld – azaz képzeld el – magad előtt azt, ahogyan energiát nyersz. Ennek egyik megfelelő módja, ha azt képzeled el, hogy zuhanyozol, és lemosod magadról a tisztátalanságot, és megfürdesz a tiszta, erőteljes energiában.


Az energiavámpírokról szóló szóbeszédek és legendák, és napjaink mondásai sokkal több igazságot tartalmaznak, mint hinnénk.

Egyes személyek valóban képesek olyan mennyiségű negatív energiát termelni, mely képes elszívni a saját energiánkat.

Sőt, egyes lelkek kifejezetten szeretnek mások energiáiból táplálkozni, ezek az emberek rendszerint visszahúznak, hátráltatnak minket az életben, amikor meg akarjuk valósítani önmagunkat. Óvakodjunk tehát tőlük, és próbáljuk minél többször gyakorolni az energia kinyerését a környezetünkből.

Forrás: avilagtitkai.com

Legutóbbi bejegyzések:

Ez a méregtelenítő tapasz vált be azoknak, akik egész nap fájó lábukra panaszkodtak, azoknak, akik szorongásra hajlamosak és azoknak is, akiknek az éjszakai alvás egy nehéz tortúra. A talpra helyezhető tapaszokat egész éjjel lehet viselni, segít a test teljes méregtelenítő rendszerének revitalizálásában, eltávolítja a mérgeket, a nehézfémeket, és egyéb káros és felesleges anyagokat, amitől levertnek érezzük magunkat. Valamint nagyon kellemes masszírozó érzést nyújt elalvás előtt. Ajánlott annak is aki a nagy hőségben nehezebben alszik el vagy fogyókúrázni szeretne.

A shakti matrac segít a mély relaxáció elérésében, stimulálja az akupresszúrás pontokat. 210 darab, egyenként 27 nyomási ponttal rendelkező virág alakú műanyag lemezekkel van ellátva, aminek a segítségével stimulálja az akupresszúrás pontokat a test felületén.

-20 másodperc után már érezhetően javítja a vérkeringést

-3 perces használat után a hát elkezd melegedni a véráramlástól

-6 perces használat után után az elméd elkezd lenyugodni

-10-15 perces használat után peptid hormonok áramlanak végig az egész testen

-20-30 perces használat jelentősen csökkenti a stresszt és a fájdalom mértékét

-30-40 perces használat esetén a fájdalom nagy mértékben enyhül, a cselekvő képesség megsokszorozódik

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu
×
×

Cart

A matrac mellyel a modern indiai jógik képzik a tudatukat.

 

A matrac mellyel a modern indiai jógik képzik a tudatukat.