Ugyan meglepő lehet, de nagyon is érdemes elkészíteni a kókuszvizes kefirt, hiszen igen sok vitamin, ásványi anyag, elektrolit van benne, igazi csodaszer. nagyon magas a K-, C-, A-vitamin szintje, sok béta-karotin, niacin, és riboflavin van benne.

Ez a rendkívül hatékony probiotikum, sokkal jobb mint a sime kefir, mivel nincs benne laktóz és kazein. Elősegíti a tápanyagok felszívódását, ezért jó hatással van az bél funkcióra. Mit tesz még az egészséggel?

  • hidratál
  • ÉLÉNKÍTI az emésztést
  • enyhíti a menstruáció tüneteit
  • edzi az immunitást
  • segíti a szemet
  • emeli az energiaszintet
  • kiűzi a testben élősködő candidát, élősködőket
  • megszünteti a cukoréhséget

A kókuszvizes kefirt már meglévő kefirgomba segítségével csinálhatjuk meg, ezért próbáljunk meg beszerezni egy kisebb kezdő adagot. Nekünk most a kefirgombáról leszűrt lére is szükségünk lesz.

Hozzávalók: 5 evőkanál leszűrt kefir egy kevés gombával, 7 csésze friss kókuszvíz, 1 ceyloni fahéj.

Elkészítés: öntsük a kókuszvizet egy fél literes üvegkancsóba, majd adjuk hozzá a kefir levét a kefirgombával, és hagyjuk állni 48 órán keresztül. Ezután szűrjük le a gombákat, adjuk hozzá a fahéjat, és fogyaszthatjuk is.

A gombák segítségével foghatunk is neki az újabb adag készítéséhez.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu