A horoszkópunk nem csak a jövőképünket árulja el, hanem előző élet jeleinek legmélyebb titkait is feltárja.

A múlt jelen van az álmunkban, végig kísér életünk minden területén. Rád hogyan hat az előző életedből hozott útmutatás?

Kos – Valakinek kell érezned magad

E jegy szülötte kiváló színész, aki mindig képes a helyzethez megfelelő állarcot választani. Ragyogó és elbűvölő külsőd miatt, szinte magadhoz vonzod az ellenkező nemet és ragadozóként csapsz le rájuk. Hála játékosságodnak, élvezed az életet és lelkesen fogsz bele bármilyen új feladatba. Szereted, ha csodálnak, és ezért képes vagy bármit eltűrni.

 

Bizony, sokan ki is használják ezt a gyengédet. Korábbi életedben azonban senkinek érezted magad, és most mindenért kárpótlást követelsz magadnak. Tudod, hogy a természetes szépséged mindig a legelőnyösebb számodra, így a sminkelést sem viszed túlzásba, ám a trendkövetéssel néha átesel a ló másik oldalára. A táskádban elengedhetetlen kellék a tükör, amit naponta legalább kétszer használatba is veszel.

Temperamentumod leginkább a tigrisre hasonlít: ha bántanak, ütsz, vágsz, és csak akkor nyugszol meg, ha eléred, amit akarsz. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen előző életedben elnyomott voltál, nem igazán álltál vagy állhattál ki magadért – így most mindent elkövetsz, hogy a mérleg végre egyensúlyba kerüljön.

Bika – Gyűlölöd, ha kihasználnak

Jó barát vagy, ám az ellenségekre annál nagyobb ellenszenvvel tekintesz. Ez nem véletlen. Előző életedben minden bizonnyal sokat bántottak, és kihasználtak, ezért a jelenlegiben messziről kerülöd az olyan emberek társaságát, akik nem őszinték veled szemben. Jelen életedben pontosan ezért van szükséged a veled született ravaszságra, mely mindig győzedelmeskedik, és végül mindig eléred a célodat.

Hosszú ideig, nagy türelemmel keresed az igaz barátokat, és reménykedve kutatod az általad önzetlennek gondolt emberek társaságát, mert előző életedben nem volt részed az őszinteségben.

Rendkívül makacs vagy, mindig pontosan tudod, mit akarsz, és ezért akár a világ végére is elmész. Könnyen becsapható vagy, így számolj el legalább tízig, mielőtt valamire igent mondasz.

Ikrek – Célod, hogy mindenki szeressen

Igen szórakoztató teremtés vagy, melletted soha nem lehet unatkozni. Rejtélyességed igencsak vonzóvá tesz az ellenkező nem szemében. Igazi társasági lény vagy, aki szívesen végig hallgatja a másik felet és érdeklődsz embertársaid gondjai, bajai iránt. Barátságos vagy és szívesen adsz tanácsot, csakhogy mindenkinek eleget tegyél.

Erre minden okod meg is van, hiszen korábbi életedben önző és akaratos voltál. Saját céljaid elérése érdekében képes voltál mindenen és mindenkin átgázolni. Jelen életedben azonban a barátaidért bármilyen áldozatra képes vagy, ugyanis így ellensúlyozod a múltban elkövetett hibáidat.

Fontos számodra hogy szeressenek, megbecsüljenek, és ezért mindent meg is teszel. Sokoldalúság jellemez, figyelmedet képes vagy egyszerre akár több dolog felé is irányítani.

Rák – Számodra a biztonság a legfontosabb

Szívesen visszakalandozol a múltba, legszívesebben mindent újra élnél. Jóságos vagy, ám két dolog van, amit soha senkinek nem tűrsz el, ez pedig a feletted való bíráskodás, illetve az, ha nevetség tárgyává válsz. A szeretet és a biztonság fontos számodra, ugyanis korábbi életedben ebben nem igazán volt részed.

Jó mesélő vagy, aki hamar magára vonja a társaság figyelmét, de nem beszél ki másokat. A kedvenc helyed az otthonod nem szívesen mozdulsz ki meghitt birodalmadból. Rendkívül rejtélyes vagy, és csak sok türelem által vagy meghódítható.

Elvárod, hogy mindig a férfi kezdeményezzen, inkább meghúzódsz a háttérben és várod a lépéseket, minthogy te magad mutasd ki először érzelmeidet. Ennek oka az, hogy a múltban nagyon rámenős voltál, önző módon akartál mindent és mindenkit. Lelkiismeret-furdalás nélkül kivetetetted hálódat arra a személyre, akiről úgy gondoltad, hogy kell neked. Érthető, hogy most visszahúzódóbb vagy, hiszen így kerül egyensúlyba a mérleg nyelve.

Oroszlán – Tudod, nyitnod kell a világra

Ragadozó jellemed folyton uralja a környezetet, és szeretsz mindig a középpontban lenni. Pontosan tudod, hogy mivel érheted el, hogy mindig te legyél a társaság legragyogóbb jelensége, hiszen ez az egyik lételemed. Csábító teremtés vagy, aki szereti az embereket, szelíd megértéssel viszonyulsz az hozzájuk.

Nem keresel hibát senkiben, és semmiben, ám önkritikát sem gyakorolsz. Igényes vagy, mindenben meg akarsz felelni, ám soha semmi nem elég jó neked. Temperamentumodra jellemző a kényelmesség, de szereted a változatosságot is, folyton valami újra, valami másra vágysz.

Ennek oka, hogy korábbi életedben igencsak beszűkült életet éltél, gyenge voltál és visszahúzódó. Most azonban mindent szeretnél bepótolni – így kerülsz önmagaddal egyensúlyba.

Szűz – Úrrá kel lenned a káoszon

Olyan jelenség vagy, akire büszke a környezete, jó megjelenésű, szerény és illedelmes. Folyton figyelsz minden mozdulatodra, tettedre, és főként küllemedre – mindenben a tökéletességet akarod mutatni. Keveset beszélsz, akkor is csak a lényeget, a legszükségesebbet mondod ki. Komoly vagy,  társaságban sosem bohóckodsz, és életed maga a tökéletességre való törekvés. Jószívű vagy és nagylelkű, sőt rendkívül türelmes is.

Nagy rendszeretet jellemez, mind otthonodban, mind a munkahelyeden. Szereted, ha minden a megszokott helyén van, és azonnal észreveszed, ha valami hibádzik. Egy hangya szorgalmával rakod össze életed minden egyes darabját, fejlett a kritikai érzéked és képes vagy megőrizni a rád bízott titkokat. Rendkívül racionális vagy, és nagy munkabíró.

A múltban igencsak rendetlen voltál, környezetedet soha nem vetted komolyan. Körülötted soha semmi nem volt rendben, egész életed egy káosz volt. Érthető, hogy most pont ennek az ellenkezőjére törekszel, hiszen csak így alakítható ki benned az egyensúly.

Mérleg – Ki kell tűnnöd a tömegből

Hamar magadra vonod mások figyelmét, főleg ízléses megjelenésednek köszönhetően. Nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy mindig elegáns legyél, szereted a luxust, a csillogást. Szívesen nézegeted magad a tükörben és elvárod, hogy mások is csodáljanak. Elragadó jelenség vagy, aki mindig a figyelem középpontjában akar állni.

A teljességre törekszel, éppen ezért nem mindig veszed észre az egészen apró részleteket. Makacs vagy, a saját fejed után mész és nem fogadod meg mások tanácsait, csak akkor, ha az nagyjából megegyezik saját elképzeléseiddel. Szereted a művészetet és rendkívül sokoldalú vagy. Nem tűröd, ha sürgetnek, a legszélsőségesebb helyzetekben sem esel pánikba.

Fentieknek minden bizonnyal az az oka, hogy múltbeli életedben egy szürke jelenség voltál. Mindent elfogadtál úgy, ahogy van, és általában mások értékítéletei szerint élted minden napjaidat. Mindig megmondták, mit tegyél, hogyan cselekedj, így nem is volt szükséged arra, hogy önálló döntéseket hozz.

Skorpió – Küzdened kell a karrieredért

Rendkívül szenvedélyes típus vagy, és fáradhatatlanul kutatod a gyönyört az ellenkező nemben. Igen kifinomult ízlésed miatt a szép férfias formák után vágyódsz. Általában te uralkodsz mások felett, éppen ezért nem tudod elviselni, ha valami nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, vagy eltervezted. Ilyenkor szinte dühbe gurulsz, és képtelen vagy elviselni, ha valaki föléd kerül.

Temperamentumod szerint bátor és energikus vagy, aki sosem adja fel, és akinek sosem fogy el a türelme. Mindenről saját véleményt alkotsz, határozott vagy, aki szeret álmodozni. Számodra két véglet létezik, vagy nagyon szeretsz, vagy borzasztóan gyűlölsz valakit – középút nincs. Mindig a végletekben élsz, és vagy kérlelhetetlenül kiállsz valami mellett, vagy kérlelhetetlenül elutasítod.

Előző életed keresztje a jó szíved és a hozzá társuló segíteni akarás volt. Szinte rád volt írva, hogy „gyere, meghallgatlak, és együtt megoldjuk”. Emiatt bizony a saját kapcsolataid, karriered rovására segítettél olyanokat, akik csupán kihasználtak, és soha nem várhattad tőlük, hogy a bajban ők is kiálljanak melletted.

Nyilas – Nem szabad semmit feladnod

Könnyen ingerelhető vagy, ám a szép szavak szinte azonnal megszelídítenek. A sértést vagy csalódást nem tudod kitörölni az emlékeidből, még évek múlva is lázba hoz az emlékük. Rendkívül kitartó vagy, ám egyben szenvedélyes és olykor bizonytalan is. Szereted, ha minden elsőre sikerül, ám ha még sem így van, nem adod fel, újra és újra próbálkozol.

Az ellenkező nem szemében szimpatikusnak tart, leginkább a szabad és élénk fantáziád miatt. Jellemző rád még a nagylelkűség a segítőkészség. Olykor túlságosan is képes vagy lelkesedni bizonyos dolgokért, ám ha olyasmit akarnak rád erőltetni, amiben nem látsz fantáziát, teljes mértékben hidegen hagy.

Korábbi életedben olyan problémákba keveredtél, melyek határozatlanságodból fakadtak. Mindent helyesen akartál csinálni, ugyanakkor nagyon felszínes maradtál. Ha valami nem sikerült elsőre, inkább félbehagytad, és más célok után néztél. Igyekeztél egyszerre több vasat is a tűzben tartani – a szerelemben is.

Bak – A magad ura kell legyél

Most kevés játékteret és szabad mozgási lehetőséget engedélyez neked a sors, a szereped az elmélyült munka, a közösség céljait szem előtt tartó, egyszerű, gyakorlatias élet. Ennek oka, hogy korábbi életedben te voltál az örök gyerek, aki soha nem akarta megtanulni az önállóságot.

Több életeden át is hadakoztál a felnőtté válással. Erős egyéniségekkel voltál körülvéve, akik levették a döntés felelősségét a válladról. Legnagyobb problémád az volt, hogyan birkózz meg az élet realitásaival.

Döntéseidet mindig a hangulatod irányította. Jelen életedben az új feladatok több szabadságot és függetlenséget biztosítanak. Az év hátralévő részében még egyszer fontos döntés előtt fogsz állni.

Vízöntő – Szeretni akarod a világot

Téged igencsak nehéz kiismerni. Egyszer áhítod a szabadságot, másszor szinte vágyódsz a bezártság után. Temperamentumodban szelíd vagy, szenvedélymentes, és az ellenkező nem számára olykor-olykor unalmas is. Türelmes vagy, ám szereted mindazt, ami a hétköznapoktól eltér, és egy kicsit más.

Szándékaidat és álmaidat, ha kell, bármin keresztül viszed és bármilyen akadályt képes vagy ezért leküzdeni. Félelem nélküli személyiség vagy, aki senkitől és semmitől sem riad meg. Az emberek leginkább nyíltságod és jólelkűséged miatt szeretnek.

Előző életedben mindig te álltál a középpontban, és tevékenységeddel mindig többet értél el, mint mások. Erős egyéniséged mindenre, mindenkire rányomta bélyegét. Mindig vezető szerepet játszottál. Mindegy, hogy gazdasági vagy politikai pályát futottál be, az anyagi siker biztos volt.

Halak – Felejtsd el a kritikát

Szinte minden téren határozatlannak tűnsz, ám a magad csendes módján mégis mindent véghezviszel, amit eltervezel. Szinte rajongásig imádod az állatokat, sokszor érzed úgy, hogy érted, amit „mondanak”. Hangulatodat képes vagy akár percenként változtatni, egyik pillanatban még gyűlölsz valakit, a másik perben már csodálattal nézel rá.

Úgy érzed, sorsot vállalsz a beteg és elnyomott emberek iránt, így próbálsz rajtuk segíteni. Ezért hajlamos vagy akár feláldozni önmagad, és képes vagy a másik gyógyulásáért áldozatot hozni.

Előző életed során kritikus szemléletet örököltél, de ez gyakorlatias szervezőtehetséggel párosult. Mivel nem szeretsz kockáztatni, olyan tevékenységet választottál, ahol másoknak dolgozol. A szerelem számodra részletkérdés volt. Mindennapjaidat a rend és a tisztaság uralta.

(noiportal.hu) mindenegybenblog

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu