Ki törte el a vázát?

A kérdés, hogy szerinted a 4 közül melyik gyerek felelős a háztartási balesetért? Ne feledd, itt nincs rossz válasz, maximum olyan, aminek alapján számodra kellemetlen, eddig titkolt dolgok derülnek ki rólad. Bevállalod?

Egyszerű kép alapú pszichológiai teszt 1

elolvashatod, mit mond el rólad a választásod!

Ha A-t választottad

Ha a jól öltözött, fehér inges, sötét hajú kisfiúra szavaztál, akkor mindig figyelsz a részletekre és fontos számodra a megjelenés. Nagyon óvatosan és megfontoltan viselkedsz, nem hagyod, hogy az érzelmeid vezéreljenek. Alaposan átgondolsz egy-egy problémakört, mielőtt döntenél: emocionális embernek ismernek, de még véletlenül sem engeded át az irányítást a szívednek.

Ha szerinted B a bűnös

Amennyiben a nagylányra esett a választásod, becsületes és jó emberismerő hírében állsz. A legtöbben tisztelnek és felnéznek rád, egyrészt tetemes mennyiségű tapasztalatod miatt, másrészt azért, mert mindenkivel lojálisan, megértően viselkedsz. A te válladon biztonsággal kisírhatja magát bárki, erős, bátor jellemed a legijesztőbb helyzetekben sem hagy cserben.

Ha C-t vádolod

Szerinted a kabátos, szürke hajú kisfiú a bűnös? Akkor könnyen eléred a céljaidat megnyerő személyiségednek köszönhetően. Mindig tudod, mit kell mondani, a kommunikációs képességed pedig legendás. Született vezető vagy, aki képes megbirkózni egy csapat irányításával járó stresszel és problémás szituációkkal. Alapvetően vidám a természeted, szeretsz nevetni, nevettetni, jó a környezetedben lenni.

Ha úgy gondolod, D érdemli meg a büntetést

Véleményed szerint a félénk, lila ruhás kislány törte el a vázát? Akkor romantikus alkat vagy, aki nem teregeti ki mások előtt, mit érez igazából. Nehezen nyílsz meg, csak a legjobb barátaiddal vagy képes őszintén beszélni magadról. Kevés az önbizalmad, ugyanakkor álmodozni nagyon szeretsz: a fejedben egész világokat építettél fel.

femcafe.hu

szupertanacsokblog

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu