Egyet­len vá­lasz, és meg­tu­dod, ki vagy! - Hihetetlenül egyenes személyiségteszt! 1

Nincs más dol­god, mint egyet­len kér­désre fe­lelni. Mégis töb­bet tudsz meg ma­gad­ról, mint gon­dol­nád.

Ez a teszt kicsit más, mint amit eddig megszoktál. Teljesen eltérő ábrák közül kell választanod ezúttal, és az, hogy melyikre esett a választásod, nagyon sokat fog elmondani nemcsak személyiséged rejtett területeidről, de vágyaidról és lehetőségeidről is. Fontos, hogy ne gondold túl a választást, hagyatkozz megérzéseidre, belső hangodra, az első gondolatra! Mutatjuk a képet, majd pedig a következő oldalon azt is megláthatod, hogy amit választottál, mit mond el lelkedről, jelenedről és jövődről.

Szív

Nagyon kedvelik a társaságod, népszerű vagy, különösen az ellenkező nem körében. Szeretsz fantáziavilágban élni és álmodozni a tökéletes szerelemről. Ez a szimbólum azt is sugallhatja, hogy nehézséget okoz számodra az érzelmeid kifejezése. Ha saját, valódi érzéseid megmutatása helyett másoktól várod, hogy megnyissák magukat, akkor ez problémát jelenthet mások számára és magányosnak érezheted magadegy idő után.

 

Kupa

Ambíciózus vagy, erős hajtóerőd a siker, a célok elérése. Versengő alkat vagy, és nagyon szeretsz nyerni. Az esetleges hibák miatt hajlamos vagy másokat okolni, gyakran érzed azt, hogy egyedül vagy a jó teljesítményben és nem tudsz eléggé építeni a többiek hiányos képességeire. Igen, sokszor úgy véled, hogy jobb vagy, min mások.

Könnycsepp

Ez a szimbólum negatív érzelmeket, traumát jelez. Szorosan kapcsolódik a szomorúság, a szorongás, a depresszió érzéséhez. Ha ezt választottad, az azt jelezheti, hogy magányosnak érzed magad, nincs igazán olyan személy, aki valóban meghallgatna téged, sőt gyakran félre is értenek.

Madár:

A szabadságot, a problémáktól való elszakadást jelenti ez az ábra. Néha szeretnél a magasba szállni és magad mögött hagyni mindent. Békés, gondtalan életről álmodtál, de már tudod, hogy erre nem számíthatsz. Ha ezt választottad, akkor készen állsz rá, hogy leküzdd az előtted álló nehézségeket és korlátokat.

Homokóra:

Ez a szimbólum a jövőtől való félelem és a fájdalmas múlt emlékeegyben. Ne engedd, hogy a múlt sérülései megzavarjanak, inkább összpontosíts a jelenre! Az homokóra azt jelezheti, hogy ragaszkodsz olyan dolgokhoz, melyeket jobb lenne inkább elhagyni vagy újraépíteni, esetleg egyszerűen továbblépni belőle.

Lepke:

Szereted a szép és drága dolgokat. Bár álmodozol a fényűző életről, nem biztos, hogy minden meg is teszel jelenlegi pénzügyi helyzeted megváltoztatásához. Inkább a sorsra bízod a sikert. Ennek ellenére a pillangó egy fontos lépést is jelez! Mivel a lepke az átalakulás szimbóluma, ezért ha ezt választottad, akkor az azt jelentheti, hogy készen állsz másképp cselekedni, kreatív és fantáziadús vagy, és ezúttal talán a bátorságod is megtalálod az ötletek megvalósításához.

Puzzle:

Szeretnéd elsimítani és kiigazítani az életedben a kanyarokat, de ezt sajnos mégsem tudod megtenni. Vajon lehetséges, hogy ennek az oka benned rejlik? Nem szeretnéd mások problémáit is a nyakadba venni, mert úgy érzed, hogy a sajátjaiddal is éppen elég megküzdened. Rendszerezett, békés életre vágysz a tökéletes partnerrel – de egyelőre ezt nem érzed beteljesültnek és elérhetőnek. Időről-időre csalódottnak érzed magad és egy boldogabb életről álmodsz. Gyakran érzed, hogy valami hiányzik az életedből. De ha jobban koncentrálnál mindarra, amid van, és erősebben megbecsülnél, akkor lehet, hogy nyugodtabb és elégedett lennél.

Kulcs:

Ez a szimbólum azt jelzi, hogy lezárod az életed egy szakaszát, és új lehetőségek várnak rád. Talán éppen egy olyan problémát oldasz meg, melyet hosszú időn át készültél. Ugyanakkor azt is sugallja ez az ábra, hogy elrejted magad a világ elől, nem mutatod meg teljesen önmagad és azt, hogy mit érzel.

ripost forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu