Most megismerheted az álomvárosod, a csillagjegyed alapján!

Kos-Toronto, Kanada

Karizmatikus, optimista, szereti felfedezni a világot. Toronto, a multikulturális város a te álomvárosod. Kulturális kínálatban bővelkedni, kedvedre válogathatsz bennük. Egészen biztosan megtalálod az egyéniségednek legmegfelelőbb szórakozási helyet.

Bika-Koppenhága, Dánia

Nyugodt, stabilitásra vágyó személyiség vagy, imádod a finom ízeket, a nagy sétákat. Mindezt Koppenhágában megkaphatod. Ott egyensúlyt teremthetsz a munka, szabadidő, és család között. Dániát a világ legboldogabb országaként tartják számon.

Ikrek-Buenos Aires, Argentína

Mivel társaságkedvelő, és szórakozásra vágyó személyiség vagy a pezsgő Buenos Aires pont neked való. Ez a világ egyik legszínesebb, legmozgalmasabb városa.

Rák-Bern, Svájc

Nagy szükséged van egy szeretetteli nyugodt életre. Bernben minden lehetőség adott ahhoz, hogy biztonságban érezd magad, itt végre kiegyensúlyozott lehetsz. Tiszta, rendezett, fejlett város, itt önmagadra találhatsz.

Oroszlán-New York

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, neked egy nagyon pezsgő, színes, dinamikus város ajánlott. New York pont megfelel az elvárásaidnak, és a maximalizmusodat is kielégíti.

Szűz-Boston, Massachusetts

Boston egy egyetemi város, bárhová is indulsz pezseg a kultúrától, és a tudománytól. Itt aztán mindig naprakész lehetsz, sokat tanulhatsz, és nyomon követheted a legújabb kutatások eredményeit is.

Mérleg-Amszterdam, Hollandia

Amszterdam a szabad szellemű, kulturális város, ahol nyugodtan megfér egymás mellett minden nézet, gondolkodás. Mindenki megtalálja ebben a városban a helyét. Egy nagyon nyugtató város, itt aztán sosem fogod egyedül érezni magad.

Skorpió-Tokió, Japán

Intenzív, és szentimentális életet élsz. Könnyen megtalálod a megoldást a legnehezebb helyzetben is. Tokió első helyen áll a világon fejlettség, kulturális, és pénzügyi szempontból is. Nagyon vonz téged ez a hatékonyság, a folyamatos fejlődés.

Nyilas-Berlin, Németország

Sokoldalú, társaságkedvelő, pozitív személyiség vagy. A fesztiválok, és modern kortársi művészetetek városa tökéletes számodra. Itt aztán igazán otthon érezheted magad, soha nem fogsz unatkozni.

Bak-Shanghai, Kína

Ez egy olyan város, mely tele van lehetőségekkel, itt aztán bármilyen álmod teljesülhet. A felfedező hajlammal megáldott Bak úgy fogja érezni magát, mint egy kincsesbányában. Megismerheted a gazdag kultúrát, és belevetheted magad az éjszakai életbe is.

Vízöntő-Bécs, Ausztria

Kreatív, kiszámíthatatlan, állandóan újdonságra vágyó személyiség vagy. Bécs csodálatos építészeti elemekkel, virágzó kultúrával, feledhetetlen múzeumokkal, és csodálatos kávéházakkal találkozhatsz. Kell ennél több a boldogságodhoz?

Halak-Melbourne, Ausztrália

Nagyon vonzódsz a művészetekhez, a szép dolgokhoz. Melbourne-ben tökéletesen otthon érezheted magad, hiszen itt aztán virágzik a művészet. Végre a kulináris élvezeteknek is kedved szerint hódolhatsz.

forrás: tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu