Rengeteg régi receptet és gyógynövényt fedeznek fel napjainkban és alkalmazzák újra. Az egyik ilyen elég furán hangzik, de valójában egy szuper orvosság számos betegségre: A fokhagyma és a tej. Megmutatjuk, hogyan kell csinálni, és mi a haszna.

Összetevők :
• 10 cikk fokhagyma
• 500 ml tej
• 250 ml víz,
• 2-3 teáskanál cukor

Előkészítés :
Töltsük bele a tejet a vízzel együtt egy serpenyőbe.

Most a fokhagymát meghámozva vágjuk apró darabokra. Adjuk a fokhagymát a folyadékhoz forrni.

 Főzzük állandó keverés mellett, amíg körülbelül a folyadék fele marad.

A végén szűrjük le a fokhagymát tejet, a legjobb, ha még melegen fogyasztjuk. Keverjük a cukrot is bele ízlés szerint.

A hatása:

álmatlanság:

A fokhagymás tej segít elalvási nehézségek esetén. Az enzimek a fokhagymában, valamint a meleg tej miatt úgy alszol majd, mint egy csecsemő.

Megfázás és tüdőgyulladás:

3 gerezd fokhagyma egy nap, vagy minden este ez a tej segít kitisztítani a tüdőt. A felszabadító és antibakteriális fokhagymás tej segít enyhíteni a gyulladást is, felszabadítja a légutakat és harcol a nátha ellen.

Szívbetegségek:

A fokhagyma csökkenti a káros LDL-koleszterint. Ezzel párhuzamosan, a keringést serkenti. Csökkneti a szívroham esélyét.

sárgaság:

A fokhagyma egy csomó ként tartalmaz – ez támogatja az egészséges máj működését.

impotencia:

Van egy nagyon praktikus mellékhatása a fokhagyma tejnek, hogy potencia problémák hamarosan a múlté lesznek. Mert ha a keringés jobb,  minden jobb lesz odalent is.

Emésztés:

A fokhagyma serkenti az emésztőnedveket és segít, hogy a méreganyagok eltávozzanak. Ugyanakkor enzimek szabadulnak fel, amelyek segítenek, hogy az emésztőrendszer felvegye a harcot a hasmenéssel és puffadással.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu