Korán lefekszel, mindent betartasz, alszol 6-8 órát, mégis fáradtan kelsz fel? A helyzetet nem kell bemutatni.

Ilyenkor egy komoly méregtelenítést kell alkalmazni a testben, hogy újra szabadon tudjon áramolni benne az energia.

 

Ha tele vagyunk toxinokkal, sorra fognak megjelenni a betegségek, fáradtak, és energiavesztettek leszünk. Meg kell szabadulni a mérgektől, hogy energikusak legyünk újra.

Az alábbi szerrel megszabadulhatunk a salakanyagoktól, és a betegségek is elkerülnek.

Az olívaolaj a déli konyha alapanyaga, igazi egészségbomba. A görögök és rómaiak folyékony aranynak hívták, mert segítségével számos kórtól megvédhetjük a testet. Azon túl, hogy teletölti az emberi testet értékes tápanyagokkal, megszabadít a lerakódott salakanyagoktól is.

A citrom egy bomba antioxidáns, magas C-vitamin tartalma miatt edzi az immunrendszert, és védelmet biztosít a betegségek ellen.

A következő betegségek kezelhetők a citrom és olívaolaj keverékével.

Szorulás: serkenti a máj, és epehólyag működését, megmozgatja a bélműködést. Kitisztítja a szervezetet a toxinoktól.

Szívbetegségek: a mixben található értékes zsírsavak segítségével csökkenthető a magas koleszterinszint. Ezenkívül védi az érfalakat, és serkenti a vérkeringést. Szív-bés érrendszeri problémák esetén mindenképp fogyasszuk ezt a szert.

Ízüeti gyulladás: a keverék erős gyulladáscsökkentő szer, ha reggel éhgyomorra bevesszük, segít enyhíteni az ízületi fájdalmakat.

Erősíti az epe, máj működését: a keverékkel elkerülhető az epekő kialakulása, és a már létrejött kő méretét jelentősen csökkenti. Ha reggeli előtt egy órával fogyasztjuk a citrom és olívaolaj és egy pohár langyos víz elegyét, megtisztítjuk vele a májat, vesét, és az epehólyagot a salakanyagoktól.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu