A személyiségtesztek sok mindent elárulnak rólunk. Ma egy nagyon érdekes tesztet hoztunk el nektek, amely felfedi a személyiségetek legbelsőbb titkait is.

Melyik a legboldogabb család?

1-es kép: Ha az egyes képet választottad, akkor számodra mindennél fontosabb a partnered. Minél hosszabb ideje élsz kapcsolatban, számodra annál fontosabb és értékesebb a párod. Nem értesz egyet azzal, hogy a szerelem mulandó. Kedves és önfeláldozó ember vagy, aki bármire képes a családjáért. Ha a családban valakinek valamilyen problémája van, biztosan hozzád fordul, mert te mindenkit meghallgatsz és mindig kiállsz a szeretteid mellett. Tisztalelkű, kedves ember vagy, de meg kell tanulnod egy kicsit önzőbbnek lenni, mert hajlamos vagy feláldozni önmagad azért, hogy a szeretteid boldoggá tedd. Néha egy kicsit törődj magaddal is.2-es: Akinek ez a kép a legszimpatikusabb, az mindig a békére és a családi összhangra törekszik. Te sok mindent eltűrsz, csak azért, hogy ne legyen konfliktus otthon. A szeretteidért mindent megteszel, de néha úgy érzed, hogy ők figyelembe se veszik az erőfeszítéseidet. Hatalmas szíved van, a családot mindig előtérbe helyezed. Meg kell tanulnod magadra is gondolni, mert egy kis nyugalom és pihenés mindenkinek jár. Hidd el, nem fontos, hogy minden nap a család kedvencét főzd meg, helyette néha kapcsold be a tévét, vagy sétálj egyet, szánj időt a feltöltődésre.3-as kép: Aki ezt a képet választotta, az túllendül minden nehézségen. Számodra a móka és kacagás a legjobb gyógyír minden baj ellen. Sokszor megtört már az élet, de te nem adod fel, mert tudod, hogy egy kis humorral átlendülhetsz a nehézségeken. Az emberek tisztelnek és csodálnak az optimizmusodért és azért, hogy bármit képes vagy megoldani. A család nagyon fontos a számodra és mindent meg is teszel azért, hogy béke és nyugalom legyen. Szerencsés, aki a családtagjaid közé tartozik, mert a türelmed, nyugalmad és segítőkészséged őket is átlendíti minden problémán.

Forrás: ketkes.com

Legutóbbi bejegyzések:

Ez a méregtelenítő tapasz vált be azoknak, akik egész nap fájó lábukra panaszkodtak, azoknak, akik szorongásra hajlamosak és azoknak is, akiknek az éjszakai alvás egy nehéz tortúra. A talpra helyezhető tapaszokat egész éjjel lehet viselni, segít a test teljes méregtelenítő rendszerének revitalizálásában, eltávolítja a mérgeket, a nehézfémeket, és egyéb káros és felesleges anyagokat, amitől levertnek érezzük magunkat. Valamint nagyon kellemes masszírozó érzést nyújt elalvás előtt. Ajánlott annak is aki a nagy hőségben nehezebben alszik el vagy fogyókúrázni szeretne.

A shakti matrac segít a mély relaxáció elérésében, stimulálja az akupresszúrás pontokat. 210 darab, egyenként 27 nyomási ponttal rendelkező virág alakú műanyag lemezekkel van ellátva, aminek a segítségével stimulálja az akupresszúrás pontokat a test felületén.

-20 másodperc után már érezhetően javítja a vérkeringést

-3 perces használat után a hát elkezd melegedni a véráramlástól

-6 perces használat után után az elméd elkezd lenyugodni

-10-15 perces használat után peptid hormonok áramlanak végig az egész testen

-20-30 perces használat jelentősen csökkenti a stresszt és a fájdalom mértékét

-30-40 perces használat esetén a fájdalom nagy mértékben enyhül, a cselekvő képesség megsokszorozódik

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu
×
×

Cart

A matrac mellyel a modern indiai jógik képzik a tudatukat.

 

A matrac mellyel a modern indiai jógik képzik a tudatukat.