Csak egy géniusz tudja megoldani ezt a tesztet! Te megtalálod a képen a kisfiút? 1

Te megtalálod a kisfiút a kislányok között?

Hogy kicsit megtornáztassam agytekervényeiteket, olyan rejtvénnyel készültem nektek, amely felett garantáltan hosszú percekig időztök majd. Ti megtaláljátok az egyetlen fiút a lányok ölelő karjaiban?

Rengeteg ilyen feladat létezik: a banális keresztrejtvénytől kezdve a sudokun át az olyan figyelmességi tesztekig, mint az alábbi is, milliók közül választhatunk annak függvényében, éppen melyikhez van kedvünk. Fontos, hogy valahányszor ilyennel találkozunk, vágjunk bele, tartsuk edzésben az elménket, hisz akárcsak a testmozgás, az agy “átmozgatása” is része az egészséges, boldog életnek.

Az ilyen típusú tesztek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a világhálón. Amellett, hogy mókásak és érdekesek, komoly kihívást is jelentenek, hisz egyeseknek akár 5-10 percbe is beletelik, míg meglelik a megoldást. Neked mennyi időn belül sikerült?

Ha esetleg nem találtad meg a kisfiút, itt a megoldás:

Csak egy géniusz tudja megoldani ezt a tesztet! Te megtalálod a képen a kisfiút? 2

forrás: twice

fmc

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu