A térdfájdalom gyakran annyira kellemetlen, hogy még a napi rutint sem tudjuk elvégezni miatta, és lerontja a hangulatunkat is, ha felerősödik.

Nem muszáj együtt élni a térdfájdalommal, akkor sem, ha nem vagyunk már egészen fiatalok.. Ez hatással lehet amúgy minden korosztály számára.

Néha a sérülések, ízületi gyulladás, vagy csak a térd túlhajszoltsága, a fáradtság is okozhat erős réd fájdalmat. Ha fájdalom jelentkezik a térdben, nem kell túlreagálni, van megoldás. Ha nagyon hirtelen jön, orvoshoz kell fordulni.
Van egy nagyon jó házi megoldás: olcsó és egyszerű. nem más ez, mint a citrom.

A következő félelmetesen hatékony házi szer alapja.

Hozzávalók:

  • 1-2 citrom
  • szezámolaj

Utasítás:

Vágjuk a citromot kis darabokra, és tegyük őket egy pamut rongyra. Ezt követően, mártsuk a ruhát szezámolajba is és azonnal tegyük rá a fájó térdre. Hagyjuk így 10 percig. A jobb eredmény érdekében ismételjük meg az eljárást naponta kétszer.

Célszerű, hogy igyunk langyos vizet citromlével minden reggel étkezés előtt annak érdekében, hogy javítsuk az ízületek egészségét belsőleg is, mert a citromlé erős gyulladásgátló szer.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu