Lehet, hogy trendnek indult, de a szódabikarbóna és a citromlé kombinációja biztos, hogy nagyon sok embernek segített világszerte. Különböző betegségek gyógymódjává vált, a tudósok pedig azt vizsgálják, hogy képes-e megtámadni, sőt elpusztítani a kóros rákos sejteket.

A tudósok 1970 óta 20 különböző laboratóriumi vizsgálatot végeztek. Ezek mindegyike megerősítette, hogy a citrom 12 ráktípust pusztít el. Ugyanezt a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártója is megerősítette.

Az eredmények azt is kimutatták, hogy a citrusféle a rákos sejtek növekedését és terjedését is megállítja. Valójában az eredmények megerősítik, hogy a citrom 10 000-szer hatásosabb, mint a kemoterápia és az olyan gyógyszerek, mint az Adriamycin.

A rák lehetséges gyógymódja

A kutatók megállapították, hogy a citrusfélék, különösen a citrom, képesek megakadályozni a rák kialakulását. Akár gyógyíthatja is a rákot, de ez még alaposabb kutatást igényel.

A citrom és a szódabikarbóna együtt csodákra képes. A szódabikarbóna szabályozza a szervezet pH-értékeit, és megakadályozza a rák áttétképződését.

A kemoterápia néha hatásos, de ezek elpusztítják az egészséges és a rákos sejteket is. A kemoterápiás gyógyszerekkel ellentétben a citromlé és a szódabikarbóna csak a rákos sejteket veszi célba, és nem okoz semmilyen mellékhatást.

A rákbetegeknek ajánlott 2 teáskanál friss citromlevet és fél teáskanál szódabikarbónát fogyasztaniuk reggeli előtt, vagy mielőtt bármit ennének vagy innának. Ügyeljen arra, hogy bio citromot használjon, mert minden más terméket vegyszeres műtrágyával termesztenek.

A citrom nem csak a rákos betegeknek nagyszerű. Ciszták és daganatok kezelésére is használható.

Antimikrobiális potenciál

A C-vitamin adja a citrom hatalmas antimikrobiális erejét. Nagy sikert aratott a bakteriális és gombás fertőzések kezelésében.

A citrom nagyszerű alkalmazásra talált a belső paraziták és férgek kezelésében. Rendszeres használatával kordában tarthatja a vérnyomását. A citrom csökkenti a stresszt, ami azt jelenti, hogy antidepresszánsként is használható.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu