Az alábbi 8 életlecke teljes egészében megváltoztathatja az életed, olvasd nyitott szívvel!

 

1. Ha a virágot szereted, leszakítod. De, amikor teljes szívedből szereted, megöntözöd, és vigyázol rá

A szerelem a legtisztább feltétel nélküli érzés. Ha valakit őszintén szeretsz, soha ne bántsd meg. Az igazi szerelem csodálatos lehetőségeket tartogat mindkét ember számára.


2. Három dolog van a világon, amit nem lehet sokáig rejtegetni: a Nap, a Hold és a Igazság

Soha ne titkold a igazságot, se mások, se önmagad elől, előbb-utóbb mindenre fény derül. Az igazságot nem lehet egy életen át rejtegetni.


3. A világ benned kezdődik. Ne keresd önmagadon kívül

Gyakran keressük a boldogságot a körülöttünk lévő dolgokban, várjuk el szeretteinktől, hogy boldoggá tegyenek. Minden, amire szükséged van, benned megtalálható.


4. A boldogsághoz vezető út nem létezik. A boldogság maga az út

Mindannyian tudjuk, hogy az élet maga az utazás, nem pedig a cél. Fogadj el minden örömöt és bánatot, amivel szembesülsz nap, mint nap, mert ez jelenti magát az életet.


5. A hazug és csaló emberektől jobban kell félni, mint a vadállatoktól. A vadállatok a tested, míg a hamis barátok a lelked sebesítik meg

Ha negatív beállítottságú emberekkel veszed körbe magad, akkor a saját boldogságodra mondasz nemet. Keresd azoknak a társaságát, akik mellett öröm az élet, és a nehéz pillanatokban is melletted állnak.

6. Valójában az égbolton semmi különbség nincs kelet és nyugat között. Csupán az emberek találták ki ezeket a határokat, és most hiszünk benne

A korlátok csak a fejünkben léteznek, mi magunk hoztuk létre őket!

7. Ha haraggal bünteted magad, sajnálatot érdemelsz!

A harag olyan, mint egy láng, mely belülről éget fel, tönkreteszi a szíved, a lelked és az egész életed. Szabadulj meg a régi sérelmektől, ne vidd magaddal.

8. Gondolataid alakítanak, azzá válsz, amit gondolsz magadról!

A gondolatok által megteremted a valóságot. Hogyan legyen jó az életed, ha tele vagy rossz gondolatokkal?

filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu