Az alábbi 8 életlecke teljes egészében megváltoztathatja az életed, olvasd nyitott szívvel!

 

1. Ha a virágot szereted, leszakítod. De, amikor teljes szívedből szereted, megöntözöd, és vigyázol rá

A szerelem a legtisztább feltétel nélküli érzés. Ha valakit őszintén szeretsz, soha ne bántsd meg. Az igazi szerelem csodálatos lehetőségeket tartogat mindkét ember számára.


2. Három dolog van a világon, amit nem lehet sokáig rejtegetni: a Nap, a Hold és a Igazság

Soha ne titkold a igazságot, se mások, se önmagad elől, előbb-utóbb mindenre fény derül. Az igazságot nem lehet egy életen át rejtegetni.


3. A világ benned kezdődik. Ne keresd önmagadon kívül

Gyakran keressük a boldogságot a körülöttünk lévő dolgokban, várjuk el szeretteinktől, hogy boldoggá tegyenek. Minden, amire szükséged van, benned megtalálható.


4. A boldogsághoz vezető út nem létezik. A boldogság maga az út

Mindannyian tudjuk, hogy az élet maga az utazás, nem pedig a cél. Fogadj el minden örömöt és bánatot, amivel szembesülsz nap, mint nap, mert ez jelenti magát az életet.


5. A hazug és csaló emberektől jobban kell félni, mint a vadállatoktól. A vadállatok a tested, míg a hamis barátok a lelked sebesítik meg

Ha negatív beállítottságú emberekkel veszed körbe magad, akkor a saját boldogságodra mondasz nemet. Keresd azoknak a társaságát, akik mellett öröm az élet, és a nehéz pillanatokban is melletted állnak.

6. Valójában az égbolton semmi különbség nincs kelet és nyugat között. Csupán az emberek találták ki ezeket a határokat, és most hiszünk benne

A korlátok csak a fejünkben léteznek, mi magunk hoztuk létre őket!

7. Ha haraggal bünteted magad, sajnálatot érdemelsz!

A harag olyan, mint egy láng, mely belülről éget fel, tönkreteszi a szíved, a lelked és az egész életed. Szabadulj meg a régi sérelmektől, ne vidd magaddal.

8. Gondolataid alakítanak, azzá válsz, amit gondolsz magadról!

A gondolatok által megteremted a valóságot. Hogyan legyen jó az életed, ha tele vagy rossz gondolatokkal?

filantropikum

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu