A családban minden gyermek rendelkezik valamilyenfajta képességgel, tehetséggel, karakterrel és sorssal. Viszont vannak törvényszerűségek a gyermek sorsában, amit már az ősidők óta ismerünk. Manapság ezt a tényt már pszichogenetikusok is elismerik. A gyermek sorsa és karaktere attól is függ, hogy hányadik gyermek ő a családban.

Az elsőszülött gyermek folytatja a család „legerősebb” tagjának a sorsát. Nem ismétli, hanem folytatja. Lehetősége van arra, hogy javítsa vagy jobbá tegye azt, amit a szülője elkezdett. Az elsőszülött veszi magára a „család karmáját” – ezt mondják. A jót is és a rosszat is. Azokkal a hibákkal kell megküzdenie, amivel nem tudtak megküzdeni a szülei. És fejlesztenie kell az erényeit. Az elsőszülött gyakran ugyanazt a szakmát választja, mint a szülei. Folytatja a dinasztia hagyományait, és mindig előre lépnek ebben. Nem javasolt külföldre költöznie – jobb, ha a szülőföldjén marad. Az elsőszülött rengeteg erővel és energiával rendelkezik, hogy megoldja a családra háruló feladatokat. Ő különleges. Ő az örökös minden értelemben.

A másodszülött kicsivel kevesebb energiával rendelkezik- viszont neki nem kell komoly családi dolgokat megoldania. Ő inkább a „gyengébb” szülő sorsát folytatja. Gyakran művészi szakmát választ, művész hajlama miatt. Gyorsabban elfogadja a változásokat, a változások gyakran előnyösek számára. Rugalmasabb, sikeresebb a kapcsolatokban és néha szerencsésebb a magánéletben.

A harmad szülött mentes a kötelezettségektől. Úgy élhet, ahogy akar-, neki nem kell semmilyen”kötelezettséget” sem folyatnia. Az lelkében tiszta gyermek marad. Az út teljesen nyitott előtte. Csak az a dolga, hogy szeresse és segítse az idősebb testvéreit, a rájuk kiszabott „családi sors” megvalósításában. A harmad szülöttnek rengeteg lehetősége van. És több szeretetet kap, mint a másik kettő.

Aztán minden kezdődik előröl a negyedik gyermektől. A negyedik olyan lesz, mint az elsőszülött az ötödik, mint a másodszülött és így tovább. Ez csak egy elmélet, főleg megfigyeléseken alapszik. De van benne igazság. A lényeg az, hogy ugyanúgy szeressük minden gyermekünket. És ne feledjük, hogy mindenkinek van dolga ezen a világon.

Forrás: ketkes.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu