Vannak, akik egy egész életet le tudnak élni édességek nélkül, ám mások akár a nap összes étkezésére képesek süteményt fogyasztani, és egyetlen napot sem bírnak csoki nélkül. Nem csak a sorsunk, de az ízek iráni vágyaink is benne vannak a csillagjegyeinkben! Ha az alábbi négy csillagjegy egyike vagy, akkor okkal vagy édességmániás.

Rák

A Rák szülötte rajongásig imádja az édesnél édesebb falatokat, az sem érdekli, ha minden roskadozik a cukortól. Nem tud, sőt mi több nem is akar nekik ellenállni. Még a legszigorúbb diétájában is szerepel néhány falat mennyei csokoládé. A Ráknak ez a legnagyobb kedvence, ezzel mindig le lehet venni a lábáról. Ha tehetné Gombóc Artúrrá változna, mert a mindene a kerek, a szögletes, a lapos, a töltött a töltetlen, és a lyukas csokoládé.
A Rák legszigorúbb diétájában is szerepel néhány falat mennyei csokoládé.

Szűz

Egy Szűz számára nincs is nagyobb kihívás mint, hogy nemet mondjon a vágyainak. De az esetek nagy részében nem is teszi meg, hiszen szereti magát kényeztetni. Imádja habzsolni az életet, minden édes pillanatot maximálisan kiélvez. Ha édességről van szó, egy habos képviselőfánknak vagy egy hatalmas kehely fagylaltnak soha nem tud ellenállni. Ezért aztán nagyon könnyű dolgod van, ha egy Szüzet szeretnél elcsábítani: vidd el a város legjobb cukrászdájába és máris jó pontokkal indulsz.

Bak

A mindig határozott, realista Bakok annak ellenére, hogy mindig komoly arcukat mutatják egy szelet finom tortára mindig kaphatóak. Sőt, ha választaniuk kell, hogy sós vagy édes ételt fogyasszanak biztos, hogy gondolkodás nélkül az édeset választják. A Bak, ha tehetné csak süteményeken és vaníliás kekszeken élné le az életét. Egy eperszósszal leöntött sajttorta ellen pedig egy habcsók vacsora után sem fog tiltakozni.
A Bak, ha tehetné csak süteményeken és vaníliás kekszeken élné le az életét.

Nyilas

Ő az, aki nem ismeri a lehetetlent, és mindig megadja magának azt, amire szüksége van. Ha éjjel kettőkor tör rá a kakaós csiga iránti vágy, akkor képes tésztát dagasztani és nekilátni a sütéshez. Mivel maximálisan kézben tartja és uralja a saját életét, azt is tudja, hogy a túlzott cukorfogyasztás árthat a tökéletes alakjának. Ezért ő az, aki úgy készíti el a világ legjobb diétás tiramisuját, mintha semmit sem változtatott volna az alaprecepten – egy igazi varázsló, aki bűntudat nélkül élvezi az életet.

life

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu