A korral a bőr is elkezd változni, ezért kénytelen vagy egyre több terméket vásárolni, hogy megállítsd az öregedési folyamatot. Mindannyian vágyunk természetesen szép arcbőrre, mert ez tesz minket vonzóvá, nem pedig a smink. A puha és fényes bőr érdekében sokat kell tenni. Ha nem mindig figyelsz a táplálkozásodra, a megfelelő pihenésre, ez meglátszik az arcodon.

A bolti szerek nagyon drágák, és ki tudja, melyik hatékony, hiszen a reklámok mindent megígérnek. Ez a filléres módszer viszont garantáltan hat, hiszen nem akarunk semmit eladni neked, csak egy jó tanácsot kapsz, melyik az az egyszerű szer, amely csodát tesz a bőröddel, ha elkezdett ráncosodni, vagy tisztátalan, esetleg pigmentált a hormonális változásoktól és a naptól

Mindannyian használjuk az aszpirint fejfájásra, köhögésre. Azonban nem sokan tudják, hogy a legtöbb kozmetikai szer, amelyet használnak ráncos vagy pattanásos bőrre, szalicilsavat tartalmaz, ami nem más, mint az aszpirin hatóanyaga. Ugyanezt teszik a krémekbe, és adják el drága pénzért a cégek neked.

Mit kell figyelembe venni, mielőtt ezt a maszkot használod?

  • A kezelés nagyon erős, ezért este végezd, ne menj utána napra.
  • Extra érzékeny bőrűek, csak egy kis mennyiséget használjanak  először, lássák, hogyan reagál a bőr. Ily módon elkerülhető az allergiás reakció.
  • Másnap reggel is használj fényvédőt a kezelés után.

 

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál méz,
  • 1 evőkanál natúr joghurt,
  • 5 aszpirin tabletta.

Elkészítés:

Először is törd össze az aszpirin tablettát apróra. Ezután adj hozzá mézet és joghurtot, és keverd össze alaposan.

Használata:

Győződj meg róla, hogy arcát hideg vízzel jól megmosod az arcod, mielőtt alkalmazod ezt a maszkot. Ezután egy kis törülközőt, áztass be vízbe, majd helyezd a mikrohullámú sütőbe 30 másodpercig.

Ezután vedd ki a törülközőt a mikrohullámúból, tedd az arcodra 10 percig, így a pórusok megnyílnak, és ez a maszk jobban felszívódik. Ezután töröld meg az arcod, kend fel a maszkot, és hagyd, hogy maradjon fent 30 percig. A végén, mossad meg az arcod langyos tiszta vízzel, és kend be a szokásos arckrémeddel.

Első használat után megdöbbentő lesz az eredmény a tükörben!

forrás: szupertanácsok

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu