Az ápolók néhány ügyes trükkje kisebb sérülések esetén otthon is jól jöhet. Ez a 8 tipp esetleg segít.

Íme az ápolónők trükkjei:

Orrdugulásra:

Mindenki ismeri a rémes sziszegő légzést, ha az orr szellőzőnyílása akkora, mint egy tű foka. Gyors orvosság ha fogkrémet dörzsölsz az orrod alá. Ha az orr már fáj, akkor először zsíros krémet kenj rá.

Kis sebek és vágások:

Bezárásukra tökéletes egy csepp pillanatragasztó. Ne aggódj, mert az Egyesült Államokban a pillanatragasztó hivatalosan 1998 óta használatos sebragasztásra. Ez a technika a legalkalmasabb kis bemetszéseknél. Nagy sebek esetén mindig orvoshoz fordulj!

Orrvérzés

Orrvérzéskor segít a tampon, nem vicc! A tampont a felére kell csökkenteni, és bedugni az orrba. A legjobb vérszívó anyag, nem véletlenül.

Foltok eltávolítása a ruhákról

Foltokat, nem számít, hány évesek, ki lehet tisztítani a hidrogén-peroxiddal. De vigyázz a színes textíliákkal.

Sómentes Fűszerezés

Tanulmányok szerint az emberek többsége túl sok sót fogyaszt. Ez egészségtelen. Annak érdekében, hogy az élelmiszernek legyen valami erősebb íze, a sót frissen facsart citromlével helyettesítsd. De a túl kevés só is egészségtelen. Napi 3-6 gramm biztonságos.

Kenő filmek

Makacs zsír eltávolítása a kézről borotvakrémmel a legegyszerűbb.

Megszabadulás a szagoktól

A kellemetlen szagokat lehet semlegesíteni kávézaccal.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu