élet halál után

Van élet a halál után? Létezik lélek?

Az életről a halál után csak olyanoktól hallhatunk, akik a klinikai halál állapotából jöttek vissza. Számos ilyen beszámoló van, de a legérdekesebb a 25 éves Harvard egyetemet végzett idegsebészé, Dr. Eben Alexanderé. Kicsit más, mint a megszokott halálközeli élmények. Íme a története:
 Dr. Alexander nem hitt a lélekben és a halál utáni élményekben. Materialista és racionális emberekkel volt körülvéve, orvosi tanulmányai miatt is csak a biológiai tényeket fogadta el , Azt gondolta, hogya halálközeli élmények leírása nem más, mint hallucunációkról szóló beszámolók. Aztán egyszer 7 napra kómába esett egy súlyos agyhártya gyulladás következtében. Ekkor minden megváltozott benne.

Miután visszatért a testébe, Dr. Alexander könyvet írt tapaszalatairól A Mennyország létezik címmel (nálunk is megjelent). Ebben azt állítja, a földi élet csak egy próbatétel, amely során lelkünk fejlődik, a szeretet és az adakozó élet segítségével.

– Állítja, a a halálközeli élménye olyan realisztikus volt, hogy a földi lét ahhoz képest álomszerűnek tűnik.

– A halálon túli lét legfontosabb anyaga a szeretet, Nem találkozott gonoszsággal odaát. Ha meg akarod érteni az univerzumot, tanulj meg szeretni, mondja az orvos könyvében.

– A kommunikáció telepatikus volt, nem volt szükség szavakra. Minden kérdésre telepatikus válasz érkezett az univerzumtól. 

Amikor megkérdezték Dr. Alexandert, miért írta meg a könyvét, azt mondta azért, hogy az emberek a Földön tudják, sokkal több szeretet van a világon, mint képzelik, és isten szeretete mindig vigyáz rájuk.

“A szeretet mindennek az alapja. Nem valami elvont szeretet, hanem a naponta gyakorolt kedvesség, törődés, a családnak, gyerekeknek nyújtott érzések. – mondta az orvos. 

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu