Csábítók, érzékiek, romantikusak, sármosak, mégis igazi macsók, akik mindent megtesznek szívük választottjáért. Lássuk, mely 5 csillagjegyű férfiról van szó.

1. Oroszlán

Minden társaságból kitűnik, szeret a figyelem középpontjában lenni. Ízig-vérig férfi, erős, domináns, akire minden nő felfigyel. Ha megtetszik egy nő, nem fél cselekedni, elhívja táncolni, vacsorázni. Az Oroszlán férfi nagyon szenvedélyes. rendíthetetlen, ragaszkodó, így nehéz neki ellenállni, főként ha rájössz, hogy más nők ölni tudnának egy ilyen pasiért, mert ki ne szeretne a bál királynője lenni az oldalán a királlyal.

2. Ikrek

Természetéből adódóan az Ikrek nagy hódítók. Elég egy pillantás, és máris elvarázsol. Ha tetszik egy nő neki, le sem veszi róla a szemét. A nőket nem érdeklik, hogy felesége, vagy netán gyereke van, egyszerűen csak ezzel a férfival akarnak lenni.

Az Ikrek pasi remekül használja a szavakat, szépeket mond, amitől a nők szinte elolvadnak. Sajnos, ezek a férfiak rendszerint foglaltak.

3. Bak

A Bak férfi többnyire magányosan él, titokzatos, akihez nehezen lehet közel férkőzni, éppen emiatt a legtöbb nő megőrül érte. Amellett, hogy jól néz ki, még intelligens is. Rendkívül jó a humorérzéke, így könnyen megnevetett, még akkor is, ha pocsék napod van.

Ez a pasi betartja, amit megígért, felelősségteljes, aki mellett biztonságban érezheted magad. Ha sikerül elérned, hogy beléd szeressen, akkor az életed felhőtlen boldogságban fog telni.

4. Mérleg

Egy igazi úriember, aki kitűnik megjelenésével, viselkedésével. Szinte nem találni szingli Mérleg pasit, annak ellenére, hogy nehezen köteleződnek el. Tisztában van azzal, hogy a nők többsége rajong érte.

Remek beszélgetőpartner, sok minden témáról lehet csevegni az Ikrekkel, így ha találsz egy egyedülállót, akkor semmiképp sem engedd, hogy meglépjen, hanem vesd be minden csábító erődet, és hódítsd meg a szívét, mert nagyon megéri.

5. Skorpió

Egyszerűen a Skorpió férfi lenyűgöző teremtés. Minden nőt lehengerel, mert tudja, hogy miként kell hatni a gyengébb nemre, hol vannak azok a lelki pontok, amelyek megnyomásával a hölgyek elolvadnak az érzelmektől. Ha ránéz egy nőre, azonnal megigézi.

Rendkívül romantikus, na és az ágyban olyasmikre képes, amit elképzelni sem mertél volna. Ismerkedj meg egy Skorpió férfival, mert nem fog csalódást okozni.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu