Ezután lehet hogy te is teszel a zsebedbe egy nyers krumplit!

“Egy különleges trükköt akarok most megmutatni nektek, amit akkor használtam, mikor a fiam gyerek volt. Mivel a kicsikém nagyon érzékeny volt a betegségekre, folyton megfázott.

Emlékeztem egy olvasmányomra, amelyben népi praktikákat írtak le, és az egyik ilyen gyógymód lényege az volt, hogy egy szelet nyers krumplit tekerjünk be valamilyen rongyba, majd az egészet kössük át egy gézzel, hogy a kifolyó leve ne koszolja össze a ruhánk belsejét, majd a kis batyut rakjuk be a zsebünkbe.

Én is követtem az utasításokat, megcsináltam a krumplis rongyot, majd betettem a gyerek zsebébe, és mondtam neki, hogy azt ne vegye ki. Egy félévig hordta és kutya baja sem volt, aztán amikor kitavaszodott, kivette zsebéből a kis csomagot, és eldobta.

Természetesen másnap ismét megfázott. Gőzöm sincs hogy hogy működött az egész, a lényeg, hogy a fiam egy fél évig nem volt beteg. Egy próbát azt gondolom mindenképp megér, ha el szeretnénk kerülni a betegségeket.”

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu