Angyal Vagy Ördög Él Benned? 1 Perces Teszt 1

Angyal vagy ördög vagy? Jónak vagy inkább rossznak mondanád magad? Vess egy pillantást a fenti képre és a legelső gondolatodra figyelj. Ne töprengj, ne habozz! Csak válassz!

Mit láttál meg először a képen?

 

A tengert?
Ebben az esetben Te 100%-ig angyal vagy! Végtelenül szelíd a természeted, s ha szívességet szeretne valaki, hozzád kell fordulnia – biztosan nem utasítod el. Igyekszel mindig igazságos lenni, s békére törekszel. Mindenkinél előbb kiismered az embereket. Gyakran segítesz a rászorulóknak még akkor is, ha ez tőled személyes áldozatot követel. 
Az emberek véleménye rólad mindig kedvező, azt mondják, Te vagy a világon a legkedvesebb lény.
De azért egy apróságot soha ne feledj: sokan vannak a világban, akik szeretik kihasználni mások kedvességét. Légy résen!

Az embert?
Te nagy részt jó vagy, de azért lakozik benned egy kis huncutság – mondjuk úgy: 80%-od angyali, 20%-od ördögi. Létezik meleg, barátságos, gondoskodó személyiséged. Szeretsz új dolgokat felfedezni, új emberekkel megismerkedni, s téged is mindenki szimpatikusnak talál. Van a lényedben valami bájos játékosság, ami miatt az emberek szeretnek a közeledben tartózkodni.
Azonban ha kell, ki tudsz állni magadért, nem engeded, hogy kihasználjanak, eltapossanak, mert olyankor akcióba lép ördögi lényed, és megvéd.

A csónakot?
Lám csak lám, te 100%-ban ördögi vagy. Ez azonban korántsem azt jelenti, hogy gonosz vagy, vagy rosszindulatú. Hisz az őszinteség is tűnhet gonoszságnak, nem igaz? Az is tud fájni. S Te sokszor azzal okozol másoknak fájdalmat, hogy a képükbe vágod az igazságot. 
A mai társadalmunkban a bizalom kétélű kard, Te már csak tudod, nem is nagyon bízol meg senkiben. Az önuralmadat is csak hihetetlenül ritkán veszíted el. 

forrás

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu