Angyal Vagy Ördög Él Benned? 1 Perces Teszt 1

Angyal vagy ördög vagy? Jónak vagy inkább rossznak mondanád magad? Vess egy pillantást a fenti képre és a legelső gondolatodra figyelj. Ne töprengj, ne habozz! Csak válassz!

Mit láttál meg először a képen?

 

A tengert?
Ebben az esetben Te 100%-ig angyal vagy! Végtelenül szelíd a természeted, s ha szívességet szeretne valaki, hozzád kell fordulnia – biztosan nem utasítod el. Igyekszel mindig igazságos lenni, s békére törekszel. Mindenkinél előbb kiismered az embereket. Gyakran segítesz a rászorulóknak még akkor is, ha ez tőled személyes áldozatot követel. 
Az emberek véleménye rólad mindig kedvező, azt mondják, Te vagy a világon a legkedvesebb lény.
De azért egy apróságot soha ne feledj: sokan vannak a világban, akik szeretik kihasználni mások kedvességét. Légy résen!

Az embert?
Te nagy részt jó vagy, de azért lakozik benned egy kis huncutság – mondjuk úgy: 80%-od angyali, 20%-od ördögi. Létezik meleg, barátságos, gondoskodó személyiséged. Szeretsz új dolgokat felfedezni, új emberekkel megismerkedni, s téged is mindenki szimpatikusnak talál. Van a lényedben valami bájos játékosság, ami miatt az emberek szeretnek a közeledben tartózkodni.
Azonban ha kell, ki tudsz állni magadért, nem engeded, hogy kihasználjanak, eltapossanak, mert olyankor akcióba lép ördögi lényed, és megvéd.

A csónakot?
Lám csak lám, te 100%-ban ördögi vagy. Ez azonban korántsem azt jelenti, hogy gonosz vagy, vagy rosszindulatú. Hisz az őszinteség is tűnhet gonoszságnak, nem igaz? Az is tud fájni. S Te sokszor azzal okozol másoknak fájdalmat, hogy a képükbe vágod az igazságot. 
A mai társadalmunkban a bizalom kétélű kard, Te már csak tudod, nem is nagyon bízol meg senkiben. Az önuralmadat is csak hihetetlenül ritkán veszíted el. 

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu