Mindenkinek vannak olyan dolgai, melyekkel nehéz szembenézni…

Kos (március 21 – április 19)

Nem szereted beismerni, hogy problémáid vannak a koncentrálással és nehezen látod át bizonyos dolgokat a végkifejletükig. Szétszórt tudsz lenni a szakmai dolgokat illetően is, amikor mások számítanának rád. Ez a tulajdonságod hiteltelenné tesz a kollégáid szemében.

Bika (április 20 – május 20)

Nem tudod beismerni, ha tévedsz, még akkor sem, ha ebben te is biztos vagy. Ez kikészíti a körülötted lévőket. A büszkeséged eltaszítja tőled az embereket, azokat is, akiket szeretsz. Fontos, hogy szembenézz ezzel és ellenőrzés alatt tartsd.

Ikrek (május 21 – június 20)

Könnyen felbontod az ígéreteidet. Hajlamos vagy azt mondani másoknak, amit hallani akarnak, de ritkán tudod ezeket a dolgokat keresztülvinni. Könnyen elveszel a pillanatban. A legrosszabb, hogy hajlamos vagy egymásra szervezni a programjaidat és ezért kénytelen vagy egyiket törölni.

Rák (június 21 – július 22)

Úgy viselkedsz, mint egy kemény fickó, de igazából hihetetlenül érzékeny vagy. Emiatt képes vagy kiborulni a legkisebb megjegyzés sértés miatt is. A haragod gyakran zabolátlan, akár kiabálsz és dobálsz dolgokat, akár lezárod magadban anélkül, hogy beszélnél róla. Valld be, hogy ha megbántanak. Segít a gyógyulásban.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Félsz, hogy az emberek jobbak, mint te. Nem akarsz versenyen kívül maradni, legyen az barátságos vagy komoly megmérettetés. Néha képes vagy lépéseket tenni más emberek szabotálására azért, hogy a pozíciódat megtartsd.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A tökéletesség mánia az önelégültségeddel, súrlódást okozhat a körülötted lévő emberekkel. Rendben van, hogy perfekcionista vagy, és mindent a legnagyobb rendben akarsz tudni, de értsd meg, hogy a te normáiddal nem mindenki ért egyet, és hogy te vagy a kivétel, nem pedig a szabály.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Néha segítségre van szüksége. Ez a nagy igazság, amit nem akarsz bevallani magadnak. Néha segítségre van szükséged, és ez rendben van. Kérj segítséget. Ha a körülötted lévők valóban szeretnek, mindent megtesznek majd, hogy segítsenek neked.

Skorpió (október 23 – november 21)

Elég nehézkes természeted van a kapcsolatok terén és gyakran előtérbe kerül a dolog, hogy nem törődsz azzal, hogy valaki marad-e vagy megy. Mélyen belül igenis törődsz és fontos, hogy eldobd az álarcod, mert kockáztathatsz olyan kapcsolatot is, amelyben valóban örömöd leled.

Nyilas (november 22 – december 21)

Túl sok helytelen dologról hiszed azt, hogy rendben van és túlságosan is nagylelkű vagy. Az emberek mindig ki fognak használni, amíg ilyen könnyen rászedhető vagy. Állj a sarkadra és tedd azt, ami neked jó, és hagyd, hogy végre mások feleljenek önmagukért.

Bak (december 22 – január 19)

Soha nem ismered el, ha magányos és letört vagy. Bizonyos szempontból ez jó dolog, de segítséget kell kérned, ha depressziós vagy és társaságot, ha elszigetelten érzed magad. Ne tettesd a boldogságot, beszélj ezekről a dolgokról. A lelked meghálálja majd.

Vízöntő (január 20 – február 18)

Ha rossz döntést hozol, azt gondolod, hogy nem a te hibád és képtelen vagy megbánást tanúsítani. Úgy gondolod, hogy mindig a legjobb döntéseket hozod, de ez nem így van. Nincs azzal baj, ha belátod és bocsánatot kérsz. Így tudsz fejlődni.

Halak (február 19 – március 20)

Soha nem hiszed, hogy bármiben is hibás lennél. Ha elvesztesz egy munkát, nem a te hibád. Ha minden összedől, nem a te hibád. Ha megromlik egy barátságod, nem a te hibád. Valld be, hogy néha hibázol és ezzel talán megmentheted a dolgokat.

tudasfaja

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu