Ana H., súlyos ízületi fájdalomtól szenvedett, és úgy döntött, hogy segítségül valami természetes gyógyszert vesz igénybe. Egész életében dolgozott, mint gépírónő és a munkája vezetett ehhez a betegséghez.

Úgy döntött, hogy megpróbálja a természetes orvoslást, mivel nem mivel nem híve a gyógyszereknek a káros mellékhatások miatt. Beszélt az orvossal, és ő is azt tanácsolta, hogy próbálkozzon meg az almaecettel, de legyen kitartó. Azt lehet mondani, mióta elkezdte használni elmúltak a fájdalmai.

Az első hónapban hetente háromszor, majd utána hetente kétszer. Lefekvés előtt a kezét almaecetbe teszi és a fájdalom és a bizsergés egyhamar megszűnik. Az almaecetet egy kis vízzel és mézzel keveri össze, és esküszik rá, hogy azóta megszűnt minden fájdalom a kezében, amit addig gyógyszerekkel próbált sikertelenül kezelni.

Ez egy erős antioxidáns, amely megtisztítja a testet a toxinoktól és hatékony ellenszer az ízületi fájdalmakra.

 

Ezt fel lehet használni több különböző módon is, hogy segítsen megszabadulni az ízületi fájdalmaktól:

  • Dörzsölés

Készíts keveréket 1 evőkanál olívaolajból 2 evőkanál almaecetből. A fájdalmas területen alkalmazd ezt a keveréket.

  • Gyógyító főzet

300 ml vízhez vagy gyümölcsléhez adj hozzá 3 evőkanál almaecetet, és el is készült a gyógyító főzet. Fogyaszd, ezt 3-szor naponta, étkezés előtt.

  • Fürdőkád

6 csésze vízbe, tegyél egy csésze almaecetet, majd áztasd a lábad vagy kezed benn hogy elérd a gyógyító hatást. Alkalmazhatod borogatásként is más fájdalmas területeken.

Az ízületi fájdalom nagyon kellemetlen, és befolyásolja a mindennapi életet és a feladatokat. Ezért próbáld meg ezeket a természetes gyógymódokat, amik sikeresen enyhítik az ízületi fájdalmakat.

Milyen almaecetet érdemes használni?

A szupermarketekben is megtalálható almaecet fajták közül igazából bármelyik megfelel a célnak, érdemes a BIO felirattal ellátott szűretlen termékek közül válogatni. Azonban ha minőségibb hatást szeretnél elérni érdemes lehet termelőtől egyenesen beszerezni, vagy itt megrendelni.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu