a születési órád

Nemcsak az irányítja sorsodat, hogy melyik hónapban és napon jöttél világra, hanem az óra is számít. A születés órája ugyanis hatással van személyiségedre. Ezért a születési óra alapján sok mindenre következtethetünk – nagy pontossággal megmondható, melyek a legjellemzőbb tulajdonságaid.

Nézd meg, mit mutat meg, hánykor jöttél a világra!

00.00-02.00

Ha éjféltől hajnali kettőig jöttél a világra, akkor te egy kíváncsi ember vagy. Szeretsz mindennek utánnamenni, tudni akarod a választ mindenre. Felkutatod, kinyomozod, ami fontos neked, nem ereszted. Kicsit nyughatatlan ember vagy, tele tudásvággyal.

02.00-04.00

Fáradhatatlan személyiség jellemez, ha hajnalban születtél.  Sokat és keményen küzdesz mindenért, de el is éred amit akarsz. Soha, semmi nem hátráltat, ha kell, kezedben elhordod akár a hegyeket is.Sokszor tűnsz önfejűnek, de emögött igen erős és megbízható személyiség húzódik.

04.00-06.00

Igazi vezérürü  vagy, ha ebben az időben születtél. Akkorvagy boldog, ha elöl haladsz, és viszed a zászlót. Nyitott vagy a világ dolgaira és érdeklődsz minden iránt. Persze akadnak irigyeid, de téged nem nagyon érdekel az ellenségek véleménye, remekül érzed magad.

06.00-08.00

A kikeletkor született emberek szeretnek ábrándozni. Szeretsz álomvilágban élni, nem szívesen fogyelsz a mindennapok valóságára. Ez persze olykor gondokat hoz az életedbe, de azért valahogy mindig sikeresen kimászol a nehéz helyzetekből. Lelkivilágod különleges és érzékeny, amit csak páran ismerhetnek meg.

08.00-10.00

Ha ebben az időben születtél, nagy valószínűséggel jószívű vagy, aki mindenkinekmindig segít. Önzetlenséged nem ismer határt, sokszor a magad hasznát is hátrébb sorolod. Sajnos néhányan ki is használnak, de ez téged nem érdekel, szívesen, feltétel nélkül nyújtod a segítségedet annak, aki rászorul.

10.00-12.00

Célorientált ember vagy, ha a délelőtt születtél. Sokan karrieristának hisznek, és kritikusaidnak néha igazuk is van, hiszen előfordul, hogy csak azokban a dolgokban veszel részt, amelyek előrejutást hoznak számodra. Sajnos nem mindig figyelsz oda másokra, gyakran saját céljaid vezérelnek, ezért nem kizárt, hogy magányos út jellemez.

12.00-14.00

A délutáni embereket hívják a kalandok. Imádod a természetet, és soha nem hagynál ki egyetlen alkalmat sem, amitől felmegy az adrenalinszinted. Nincs olyan furcsa, vagy ismeretlen dolog, ami visszatartana attól, hogy belevágj abba, amit elterveztél.Környezetedben gyakran keltesz megrökönyödést, és sokszor értetlenül állnak a dolgaid előtt.

14.00-16.00

Aki a kora délutáni órákban született, nem hátrál meg az akadályoktól. Te is bárhol, bármikor feltalálod magad, és könnyen megoldod aproblémákat. Ezt a tulajdonságodat nagyon szereti a környezted, barátaid és kollégáid is tudják, hogy nincs az a váratlan helyzet, ami gondot jelentene neked. Ráadásul másoknak is gyakran segítesz.

16.00-18.00 Egy igazi jótét lélek vagy, aki a saját érdekeit mindig hátrébb helyezi. Mindig azon ügyködsz, hogy másoknak segíts, sokszor a saját érdekeid kárára. Nem hoz zavarba, ha forrósodik a helyzet, kíváncsian állsz a viták elébe.  És amikor eljön a pillanat, mindenkit igyekszel kibékíteni másokkal. A jókedv nálad alap, és törekszel arra, hogy másoknak is az legyen.

18.00-20.00 Karakteres, erős jellemed sokszor okoz kellemetlenséget számodra. A körülötted élők gyakran tartanak makacsnak, és nem veszik észre, hogy mások érdekében tevékenykedsz. Időnként az igazság bajnokának is tartanak, de egy biztos, lehet rád számítani, még soha, senkit nem hagytál cserben.

20.00-22.00 Aki az esti órákban született, szeret kitűnni a tömegből. Te is mindent megteszel, hogy központi szerepet kapj bárhol, bármikor. Neked soha nem elég a második hely, vagy egy mellékszerep. Sokszor vagy csalódott, ha más kapja meg a “főszerepet”. Vigyázz, ne légy bosszúálló!

22.00-24.00 Az éjfél előtt születettek gondolkodó típusúak. Fogadjunk, hogy te is gyakran merülsz el saját álomvilágodban és merengsz el az élet dolgain. De vigyázz, mert néha túlságosan is elrugaszkodsz a valóságtól, értelmetlen álmokat kergetsz, s ez megnehezíti a mindennapjaidat. Jó, ha tudod, hogy a körülötted élők egyáltalán nem szeretik ezt a  furcsa szokást. Szállj le a talajra, légy reális, könnyebb lesz az életed!

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu