Ennek a 4 csillagjegynek nagyon fontos a béke és az egyensúly fenntartása!

Halak

Gyorsan átveszi mások hangulatát, ezért igen érzékenyen érintik a viták, konfliktusok. Ha nincs harmónia körülötte, akkor nagyon hamar fel tud borulni benne is a harmónia. Soha nem pártol, de nem is hibáztat senkit, megpróbálja ítélkezés nélkül kívülről szemlélni a konfliktusokat. Igen jó emberismerő, megpróbál inkább lelkileg hatni, mint erős szavakkal, mindig kerüli a durvaságot.

Mérleg

Számára nagyon fontos az, hogy a közvetlen környezetében mindenki jól megértse egymást, és ne alakuljanak ki konfliktusok. A kiabálástól, veszekedéstől, fizikai bántalmazástól kényelmetlenül érzi magát, akkor is, ha ő nem vesz részt benne, csak külső szemlélő. Több szempontból szemléli a problémákat, gyorsan cselekszik, és hamar dönt. Logikus gondolkodású, fejlett a kommunikációs képessége, így hamar meggyőz bárkit, hogy a vita helyett inkább a békét válassza.

Rák

Empatikus személyiség, teljes mértékben át tudja érezni mások problémáit. Azt szeretné, ha a világon mindenki úgy élne, mint egy nagy család, és semmi veszekedés nem lenne soha, csak szeretet, és megértés. Fő feladatának érzi, hogy megkönnyítse a kommunikációt a vitás felek között, általában ő játssza a békítő harmadik szerepét.

Szűz

A nehéz helyzetekben is képes hideg fejjel gondolkodni, ésszerű és praktikus tanácsokat ad. Általában arra ösztönzi a vitás feleket, hogy gondolják inkább át a problémákat még egyszer, mielőtt kimondanák a végső szót. A Szűz számára fontos, hogy mindig kimondja, ami a szívét nyomja, így tudja csökkenteni a felgyülemlett feszültséget. Tudja kívülről szemlélni a dolgokat, így könnyen távolt tud maradni a konfliktusoktól.

forrás: filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu