Bizonyos személyek erősebbek a többinél, ők olyan tulajdonságokkal bírnak, amikkel képesek helytállni egy nagyobb testület, vállalat, birodalom élén, de akár a világ irányítói is lehetnek. Nem mindenki vágyik rá, és lenne képes vezetni. Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, melyek a tények szerint legjobban hajlamosak a vezető szerepre.

A világ irányítóinak, vezetőinek felmérése

Egy kutatásban 195 embert vizsgáltak, melynek alapján az élen a Skorpiók,  utána az Oroszlánok, és a Nyilasok holtversenyben, a harmadik helyen pedig az Ikrek vannak. Ha a fenti négy állatöv valamelyikében jöttünk világra nagy valószínűséggel rendelkezünk vezetői képességekkel.

 

22 ország első embere Skorpió: Andorra, Ausztrália, Fehér-Oroszország, Bolívia, Burkina Faso, Közép-Afrikai Köztársaság, Horvátország, Dominikai Köztársaság, Grenada, Honduras, Irán, Kenya, Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, Libéria, Litvánia, Marshall-szigetek Mozambik, Nicaragua, Omán, Uganda, Vietnam és Zambia.

18 országot Oroszlán vezet: Algéria, Bahama-szigetek, Kambodzsa, Kolumbia, Comore-szigetek, Cook-szigetek, Franciaország, Görögország, Mali, Nepál, Új-Zéland, Palesztina, Portugália, Saint Vincent és a Grenadine-szigetek, Seychelle-szigetek, Tanzánia, Egyesült Államok és Üzbegisztán.

17 ország első embere született Ikrek csillagjegyben: Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Kamerun, Kongó, Kuba, Dominika, Salvador, Gambia, Magyarország, Indonézia, Kazahsztán, Kiribati, Kirgiz Köztársaság, Ruanda, Szomália, Tunézia és Ukrajna .

18 ország vezetője Nyilas: Bahrain, Belgium, Brazília, Burundi, Kongói Demokratikus Köztársaság, Dánia, Ghána, Guatemala, Guyana, Haiti, Jamaica, Moldova, Nigéria, Panama, Lengyelország, Togo, Vanuatu és Venezuela.

1. Skorpió: hatalmas kitartással, és irigylésre méltó belső intelligenciával bír. Amit a elhatároz, azt mindig meg is szerzi. Nagyon mozgékony, és szereti kontroll alatt tartani a külvilágot. Domináns, manipulatív, és szereti a kihívásokat. Nagyon makacs, és célratörő, képes egyszerre több embert mozgatni érdekei elérése érdekében.

2. Oroszlán: elvárja, ha rá forduljon minden figyelem. Imád a rivaldafényben állni. Nagylelkű, és mindig van mellette sok olyan barát, akiben minden tekintetben megbízhat. Mivel kemény személyiség, mindig eléri, amit akar. De persze azért mások véleményét is meghallgatja. Ha valami nem jön sikerül, akkor akár negatív is lehet.

2. Nyilas: nyitott, és élénk. Erős, kitart tervei mellett, de a céltalanságot elég nehezen viseli. Sajátos ötletei vannak, és ezek kivitelezésébe pontosságát és mozgékonyságát veti be. Optimista, és derűlátó szemléletű, nagyon egyéni meglátásai vannak.

3. Ikrek: mindenkivel tud beszélni, kedvességével és jó beszélőkéjével ér el mindent másoknál. Eereje a beszéd, eszes, és könnyen vált. Kreatív, és gyors. hajlamos a felszínességre is, a hazugság sem áll távol tőle, sőt a lopás sem.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu