A tudósok szerint Galaxisunk ébredezik... 1

Ha bárkinek visszaigazolásra volna szüksége a jelenleg zajló energetikai változásokat illetően, melyet sokan tapasztalnak, valamint továbbra is várnak, azok számára a tudósok bizonysággal szolgálnak. Ez nagyon jó hír, és legyen biztatás sokak számára, hogy amit éreznek, annak valóban van egy megerősített, azonosítható fizikai oka.

Ha bárkinek visszaigazolásra volna szüksége a jelenleg zajló energetikai változásokat illetően, melyet sokan tapasztalnak, valamint továbbra is várnak, azok számára a tudósok bizonysággal szolgálnak. Ez nagyon jó hír, és legyen biztatás sokak számára, hogy amit éreznek, annak valóban van egy megerősített, azonosítható fizikai oka.

Három keringő röntgensugár űrteleszkóp észlelt egy fokozott röntgensugár növekedést az általában csendes óriási fekete lyukból a Tejútrendszerünk közepéből a hosszú távú megfigyelés során. A tudósok próbálnak rájönni, hogy ez normális viselkedés, ami eddig észrevétlen maradt a megfigyelés szűkössége miatt, vagy ezen növekedéseket egy titokzatos, poros objektum közeli elhaladása váltotta-e ki.

A NASA Chandra röntgen űrtávcső és az ESA XMM-Newton Swift műholdjának hosszú megfigyelési információinak egyesítésével a csillagászok képesek voltak gondosan nyomon követni a Tejút szupernehéz fekete lyukának elmúlt 15 éves tevékenységét. A nagy tömegű fekete lyuk a Sagittarius A, súlya valamivel több mint 4 milliószorosa Napunk tömegének. A röntgensugarakat a fekete lyuk felé áramló forró gázok termelik.

Az új tanulmány azt mutatja, hogy a Sagittarius A (röviden Sgr A) már régóta hoz létre röntgensugár fellobbanásokat nagyjából minden tizedik napon. Az elmúlt évben azonban tízszeres növekedés volt az Sgr A-ból érkező fellobbanások mértékében, ami azt jelenti, hogy körülbelül minden napra esett egy. Ez a növekedés nem sokkal azt követően történt, hogy az Sgr A-t egy titokzatos, G2-nek nevezett objektum közelítette meg.

Egy álcázott csillag?

Ez egy érdekes ötlet, bár tudjuk, hogy a NASA és a kapcsolódó szervek tele vannak megtévesztő és hamis információkkal. Mindenesetre elég érdekes, hogy bejelentették egy beburkolózó vagy álcázott csillag megtalálását, mely megmagyarázhatatlan közelségben halad el a hatalmas fekete lyuk mellett a galaxis középpontjában, amely mint tudjuk az a hely, ahonnan azok az energetikai erők származnak, melyek élettel töltik meg a csillagokat és más égitesteket, valamint a Tejúthoz kapcsolódó valamennyi energetikai aspektusunkat.

Tudjuk, hogy a csillagok és a bolygók helyzete közvetlenül befolyásolják az életünket. Akkor mennyivel hatalmasabb energia változások és impulzusok érkeznek galaxisunk gigantikus középpontjából?

Sok elképzelés van ezen energetikai változások természetét illetően, melyet sokan már jó ideje éreznek. David Icke igazság rezgéseknek hívta őket, míg az utóbbi időben “X hullámnak”, valamint felemelkedést megkönnyítő energiának, és sok más dolognak nevezik, melynek köze van a spirituális növekedésünkhöz, segítve rezgésünk, és ennélfogva tudatosságunk megemelését.

A Hullám, a CERN és a geomérnökség

Természetesen a rejtett tudomány régóta tud erről, és más hasonló jelenségekről. Ez az információ, mely most válik elérhetővé, inkább volt előrelátható, miközben látjuk a kísérletet, hogy a globális hatalomátvétel utolsó darabjait is megpróbálják a helyükre illeszteni.

Tudjuk, hogy a geomérnökség napirendje számos célt szolgál. Sokan gondoltak már arra, hogy a geomérnökség chemtrailjei azért kerülnek a légkörbe, hogy megkadályozzák ennek az energatikai változásnak a hozzánk való eljutását. Természetesen ez nem járhat sikerrel, de gátolhat néhány hatást. Vagy gondoljunk csak a CERN-ben létrehozott mágneses erőre, amely 100.000-szer erősebb, mint magának a Földnek a mágnese mezeje, a saját honlapjuk szerint. Ez egy csomó energia, és rendkívül zavaró, melynek használatából származó hatások még nem láthatóak.

A CERN egyik célja vajon az, hogy szándékosan megváltoztassák a mágneses mezőnket, és egy kísérlet, hogy megakasszák a bejövő, képességeinket fokozó frekvenciákat? A legkevesebb az, hogy megváltoztatják a bolygónk, és rajta mindenkinek a rezonanciáját. Egy dolgot biztosan tudunk, hogy őrült szándékuk nem az emberiség javát szolgálja.

Vigyázz, kész, szörf!

Legyen az bármilyen energetikai változás, mely galaxisunk középpontjából árad, jól jönne a további erősítés, és az is biztosnak tűnik, hogy az univerzum szállítja azt. De ne feledjük, ez sem valamiféle felmentő lovasság lesz, amely a segítségünkre siet. Teljes mértékben múlik mindannyiunkon, hogy mit használunk ki belőle egyénileg. Ez és más hatások semmit sem fognak maguktól megváltoztatni egyetlen mozdulattal. Rajtunk múlik, hogyan aktiváljuk az életünkben.

Most tehát nézzük, mit hoz!

Vigyázz, kész, szörf! Élvezd az utazást, keresd meg megnyilvánulásait a saját életedben, és hagyd, hogy kibontakozzon.

ujvilagtudat.blogspot.com

http://www.nasa.gov/mission_pages/chandra/

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu