A Toll Teszt: Felfedi Személyiséged Rejtett Titkait! 1

Mindenki más személyiségtípussal rendelkezik. A pszichológia adott paraméterek szerint próbálja osztályozni a különböző személyiségtípusokat. A szín és a forma elmélete szerint a pszichológusok úgy vélik, hogy az ábrán lévő tollak közül az amelyiket választod, sok mindent elárulhat a személyiségedről.

Koncentrálj a tollakra, figyeld meg a színűket, a formájukat és válaszd ki azt amelyik a legjobban tetszik. Majd olvasd el a kiválasztott tollhoz kapcsolódó jellemzést és látni fogod, hogy az eredmény meglepő!

1-es toll

Te egy fantáziadús ember vagy, folyamatosan fejleszted magad. Erős személyiség vagy, amit sokan félreértenek. Mindig arra törekedsz, hogy a dolgok tökéletesen sikerüljenek, szeretsz mindent hatékonyan megoldani. Nagyon elkeserít, ha valami nem úgy sikerül, ahogyan azt te szeretnéd.

2-es toll

Képes vagy a megújulásra és nagyon jól alkalmaszkodsz. Gyorsan és könnyen tanulsz, de hajlamos vagy rá, hogy kissé elszigeteld magad, éppen azért mert vannak dolgok, amiket te magad szeretnél megtapasztalni. Mindazonáltal azok akik szeretnek,mindig melletted állnak és amikor szükséged van rájuk, számíthatsz a támogatásukra.

3-as toll

Te egy vállalkozószellemű ember vagy. Aktív vagy és nem okoz gondot számodra, hogy egyszerre több dologba is belefogj. Képtelen vagy rá, hogy unatkozz, neked mindig csinálnod kell valamit. Nehezen tudsz csak egy dologra koncentrálni.

4-es toll

Szeretsz harmóniában élni. Nagyon segítőkész ember vagy, rád mindig számíthat a környezeted. Szereted magad olyan emberekkel körülvenni, akik szeretnek téged és közös az érdeklődési körötök.

5-ös toll

Kreatív ember vagy, akinek kiváló művészi érzéke van. Bár sokszor nem bízol magadban, nem bízol a képességeidben, mert félsz a kudarctól.

6-os toll

A személyiséged erős, ezért nem is akarsz másoktól függeni. Tudod, hogy a céljaidat meg tudod valósítani és küzdesz is értük. Éppen ezért nehezen engedsz közel magadhoz bárkit is, így leginkább a szűk családdal érzed jól magad.

forrás: ketkes

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu