Napjainkban egyre több méreggel kell megküzdenie a testünknek, naponta több millió idegen, károsító anyag érkezik be a szervezetbe, amelyet a belső szervek próbálnak ugyan semlegesíteni, de a támadás egyre erősebb lesz, és a gondok is előbb-utóbb megjelennek.

Ha hosszú ideig akarunk egészségesen élni, akkor a kellő mozgás, táplálkozás mellett a test salaktalanítását is el kell végeznünk. 1831-ben a francia Touéry tudós társai előtt egy nagy adag sztrichnint vett be, amely tíz embert is megölt volna is elegendő lett volna, de miután aktív szenet ivott, semmi baja sem lett.

Az orvosi szénként is emlegetett szert már a régi Egyiptomban is ismerték. Azért jó a szén, mivel a szerkezete lyukacsos, ezért súlyának sokszorosát képes  magába szívni, így a sok mérgező anyagot is bevonzza. A sürgősségi betegellátásban még most is nagy kincs, hiszen a mérgezéses eseteknél a faszenet alkalmazzák.

Az elszennyeződött beleknek azért jó a faszén, mert egyszerűen megtisztítja a felületüket, így a nyiroknedvek be tudnak jutni. Azért is nagyon fontos a megfelelő méregtelenítés, mert még egy egészséges szervezetben is, csak a növényi táplálékból visszamaradó salakanyagoknak 5 nap kell, amíg teljesen kiürülnek.

 

A faszén ma már gyógyszer formában is kapható. Miután lenyeltük, egyből elkezdődik a belek tisztulási folyamata és a kellemetlen felfúvódástól is megszabadulhatunk. Ha nem tudja valaki bevenni a pirulát, vízben fel is oldhatja azt, így még jobban fog érvényesülni a méregtelenítés. Akár 4 szenet is be lehet venni, mérgezés esetén akár 10-et is.

forrás: szupertanácsok

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu