A harmadik szem csakra”aktiválása első sorban tisztítás kérdése, illetve azon impulzusok finom beengedése a tudatba, amelyeket a jelenkori önvalónk már elfeledett.

Ehhez kitűnő gyakorlatot biztosít az a gyertya lángjával végzett közös munka, amely nem más, mint a gondolatok elcsendesítése mellett egy gyertya, vagy mécses fényének finom befogadása.
A láng egyrészt megnyugtat, elernyeszti a tudati részünket, másrészt olyan színeket hív elő, amelyek az aura színei, amelyek a jelen fizikai világunkban ilyen tisztán talán csak a szivárvány árnyalataiban találhatóak meg.
Másrészt koncentrációs gyakorlatot is biztosít a számunkra. Erősíti összpontosító képességünket. Segíti a figyelem elfordítását a fizikai világ zűrzavara mellől a láthatatlan világok irányába.

A teljes harmadik szem meditáció itt érhető el:

Ha  a harmadik szem elkezd ébredezni, a következő jelenségeket kezded tapasztalni:

1. Kapcsolataidban változást észlelsz

2. Mintha a valóság már nem lenne olyan valós

3. Álmaid sokkal élénkebbé válnak

4. Fejfájást, elnehezedő érzést tapasztalhatsz az elején

5. Másképp érzékeled a fényeket, színeket

Ilyenkor érdemes tovább folytatni a gyakorlást, persze csak addig amíg a fejlődésünket biztonságosnak érzékeljük.

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu