Ha érdekelnek az ázsiai kultúrák, biztosan észrevetted már, hogy a narancssárga ruhákat viselő tibeti papoknak milyen ragyogó és hófehér a fogsora. Egy nagyszerű, mégis egyszerű fogápoló szert használnak, amelyet most te is megcsinálhatsz, csupán 2 összetevőből.

A tibeti sós pasztát a következő recept alapján kell összerakni: szükséges hozzá egy fél csésze víz, és egy evőkanál durva só, amely lehet himalája, vagy akár nagyszemű tengeri só is.

A z egy deci forraljuk fel, majd ha forr, húzzuk le a tűzhelyről és hagyjuk kissé kihűlni. Ezután rakjuk bele a sót, és erőteljesen minetegy egy percig kavarjuk fel. A fehéres habot vegyük le a tetejéről, majd ezután egy fogkefét mártsunk bele a sós vízbe, és próbáljuk úgy csinálni, hogy sok sókristály legyen a fogkefén.

Ezután dörzsöljük át a fogunkat. Ahhoz, hogy igazán fehérítő hatása legyen a fogkrémnek, minden reggel, este és evés után meg kell dörzsölnünk, de gyümölcsevés után tilos vele fogat mosni, mert a gyümölcssav fellazítja a zománcot, sé megsérthetjük vele. Öblítésre is a sós vizet kell alkalmazni, fokozatosan a fogak egyre fehérebbek lesznek, és a fogíny is egészséges és erős lesz.

A sós víz elmulaszt minden gyulladást, leszámol a lyukakat okozó baktériumokkal, és a fogzománcot is egészségesebbé varázsolja idővel.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu