karmikus számok

A számokhoz tartozó karmát az indiai számmisztika ismertette meg a világgal. ha megismered, a te számodhoz, milyen karmikus feladat tartozik, és elvégzed, teljesen megváltozik az életed.

Számold ki, melyik szám tartozik a karmádhoz.

Nézd meg a születésnapodat. Az adott egy vagy kétjegyű számból vonj ki egyet. Ha a szám kétjegyű, akkor az egy levonása után add össze a két számot, hogy egyjegyű szám legyen a végeredmény.

Ha 8-én születtél: 8 – 1 = 7 a karmikus számod

Ha 26-án születtél: 26 – 1 = 25, mivel kétjegyű szám, most össze kell adnod ezeket. 2 + 5 = 7 a karmikus számod

0

Akinek 0 a száma talán, hogy egy fiatal lélek, aki az első életét kell megélje most a Földön. Vagy lehet egy olyan, aki korábbi életeiben minden karmikus teherért törlesztett, ebben az életében tiszta lappal indulhat.

1

Ebben az életedben a függőségektől kell szabadulnod. Lehet, hogy úgy indítottad az életed, hogy másoktól függő voltál, most meg kell tanulnod egyedül érvényesülni, ha ezen túl vagy, a munkádban is jelentős előrelépést tapasztalsz majd. Előfordulhat, hogy életed jelentős részében egyedül kell lenned.

2

Meg kell tanulnod másokkal kijönni. Meglehet, hogy egy előző életedben sokan támogattak, ezért ebben az életedben talán te fogsz másoknak segítséget nyújtani. Nem lehetsz cinikus, meg kell tanulnod hinned a megérzéseidben.

3

Az előző életedben túl könnyelmű, talán még nagyképű is voltál. Meg kell tanulnod higgadtabbnak lenni, most megfontolt embernek kell lenned, akire támaszkodni lehet.

4

Az előző életedben talán tunya voltál, most meg kell tanulnod küzdeni. Többet kell munkálkodnod azért, hogy meglegyen ami kell. A befektetett munkáért beérik a jutalmad is. Akkor lesz jó a pénzügyi helyzeted, ha nyafogás nélkül végzed el a feladataidat.

5

Az előző életedben nagyon pofátlan voltál. Meg kell tanulnod keményen dolgozni, sokat kell küzdened azért, hogy jobban teljesíts mint mások. A környezeteddel is jobban kell törődnöd.

6

Az előző életedben lehet, hogy cserbenhagytál valakit. Most gondoskodnod kell a szeretteidről. Amit elérsz ebben az életben, azt megosztani másokkal is.

7

Előző életed folyamán nem foglalkoztál eleget a spirituális fejlődéseddel, mert mindig a munkád volt a fontosabb. Spirituálisan kell fejlődnöd és meg kell tanulnod betartani az etikai értékeket.

8

Az előző életedben vélhetőleg te diktáltál másoknak, ezért ebben az életedben neked kell elfogadnod mások irányítását. Az életben sok küzdelem vár rád, de ez jót fog tenni neked.

9

Az előző életed hibái miatt ebben az életedben talán a családod nem mindig ért meg téged és nem mindenki szeret annyira mint azt elvárnád. Csak a mások segítségével fejlődhetsz spirituálisan és a karriered szempontjából is. Ennek köszönhetően szeretni fogod a munkádat és értékelni fogod a segítőkészséget.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu