A sorsod a születési neved alapján 1

Gondoltad volna?

Hogy teljes képet adjanak egy adott személy jelleméről, az élethez való esélyéről, és genetikai örökségéről, a numerológia mesterei a születési adatokat és a személy nevét veszik alapul.

A csalánévből, kiszámítják a személy örökletes számát, összeadva az egyes betűknek megfelelő számokat, mindaddig, amíg egy számjegyet nem kapnak.

Az alábbi táblázat tartalmazza az ábécé betűit és az egyes betűknek megfelelő számokat. Ez alapján mi magunk is kiszámolhatjuk az örökletes számunkat!

Add össze a családnevedben lévő betűket, addig amíg egy számjegyet kapsz:

Ha LUKÁCS a családneved, akkor a kapott eredmény 4 lesz.

Ha 1-es az örökletes számod – az, erős egyéniséget, de ugyanakkor magányosságot is jelent. Nagyon bízol önmagadban, melyet a családodtól örököltél, de kevés bizalmat mutatsz mások irányában. Ezért, hajlamos vagy magányosnak és önzőnek vagy legalábbis közömbösnek és ridegnek tűnni az idegenek szemében.

Ha 2-es az örökletes számod – ez az egyensúly, a mérleg számát jelenti, nagy hangsúlyt fektetve a szocializációra. Ha ez a szám jellemez, akkor kiegyensúlyozott személyiség vagy, úgy a családban, mint a társadalomban, és nem tűröd az egyedüllétet. Szükséged van a folyamatos bátorításra és mások támogatására.

Ha 3-as az örökletes számod – fő jellemvonásod, hogy minden helyzetben feltalálod magad. Egy okos, ügyes személyiség vagy, aki jól felkészült az életre, aki kihasználhatja az esetleges lehetőségeket, különösen a karriere terén.

Ha 4-es az örökletes számod – erős és gyakorlatias személyiség vagy. Az aprólékosság jellemez és igyekszel mindig megfelelni a szabályoknak, melyeket otthonról hoztál magaddal. Mint ahogyan az egyik szülőd estében, a te számodra is nagyon fontos a karrier.

Ha 5-ös az örökletes számod – a numerológusok szerint ez egy különös jelentőséggel bíró szám. Olyan személyiség vagy, aki töretlenül hisz az emberi értékekben és megbecsüli az életet. Kedves, barátságos vagy aki szívesen részt vesz a közérdekű, humanitárius célú tevékenységekben

Ha 6-os az örökletes számod – akkor egyik legfontosabb lecke, amit szüleidtől tanultál, a nagyfokú felelősségérzet, melyet képviselsz. Komoly, dolgos ember vagy aki igyekszik mindig betartani adott szavát és szeretsz segíteni másokon, mivel nagyon szereted embertársaidat.

Ha 7-es az örökletes számod – nagyon kreatív személyiség vagy, tele belső és művészi értékekkel. Ez a szám a nagy gondolkodókat jellemzi, akik sokat utaznak, kutatnak és egész életüket képesek az emberiség szolgálatába állítani. Az igazság nagyon fontos számodra és képes vagy kitartani a végsőkig mellette.

Ha 8-as az örökletes számod – akkor téged a kettős értékrend jellemez. Személyiséged és életed harmonikusan fejlődik, de csakis szeretteid körében. Ugyanakkor, vezető szellemiség jellemez téged, mely azonban nem mindig szolgálja a te javadat.

Ha 9-es az örökletes számod – egy szép lelkületű, öntudatos személyiség vagy, akit a szülei az emberi értékek tiszteletben tartásának szellemében neveltek. Mindezek ellenére büszke ember vagy, aki nehezen tűri a kritikát, a kudarcot és az utadba kerülő akadályokat. Vigyázz, hogy mérhetetlen büszkeséged ne ejtsen csorbát jó hírneveden!

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Filantropikum.com

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu