A "PiTeszt" fontos dolgokat árul el személyiségedről! Válassz 1-et az 5 közül és ismerj magadra... 1

Vess egy pillantást a fenti képre, majd az öt különböző formájú pite közül válaszd ki azt az 1-et, ami számodra a leginkább szimpatikus, mi pedig elmondjuk, hogy mit árul el rólad a választásod.

1.KÖR

Gondolkodó és elemző vagy. Nagyon jó vagy abban, hogy a dolgok mögé láss. Nem szereted az időpocsékolást és próbálsz mindig a leghatékonyabb lenni. Nem számít, hogy ez a kutyasétáltatás vagy az autómosás. Akkor állsz elő a legjobb ötlettel, amikor a többiek már kifulladtak. Praktikus személyiség vagy.

2.PENTAGON

Egyéni játékos vagy. Nem szereted kimutatni az érzelmeidet de jól tudod másokét értelmezni. Sokszor mondják, hogy nagyon jó intuícióid vannak és figyelmes vagy másokkal. Nyugodt vagy és visszafogott.

3.SOKSZÖG

Kreatív és innovatív vagy. Szereted élni az életet. Nagyon lelkes vagy és szeretsz a figyelem középpontjában lenni. Jó veled beszélgetni. Bárkivel és bármiről képes vagy elcsevegni.

4.CSILLAG

Te egy született vezető vagy. Szereted a kihívásokat és nem ismered a “nem” szócskát. Bármilyen problémát vet eléd az élet, de biztosan felveszed a kesztyűt és harcba indulsz ellene. Nem hagyod magad. Nagyon jól tudsz másokat irányítani. Látod a dolgok egészét, amivel könnyen tudsz megfelelő döntéseket hozni.

5.SZÍV

Te egy fantasztikus ember lehetsz, aki népszerű az ismerősei körében. Szereted az embereket, törődsz velük, ami nagyon jó hallgatóvá tesz. Hőséges és támogató barát vagy. Próbálod elkerülni a konfliktusokat néha saját érzéseidet beáldozva.

Ti melyiket választottátok? Mennyire igaz rátok az eredmény? Írjátok meg nekünk hozzászólásban. 🥧

FORRÁS: LIKED

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu