A mudra a hinduizmusban, vagy a buthizmusban alkalmazott speciális kézmozdulat, melyek segítségével energiákat irányítunk az életünk azon területére, amelyre éppen szükségünk van. Segítségükkel meggyógyíthatjuk magunk, erőt, és bölcsességet nyerhetünk.

Sokan küzdenek anyagi problémákkal egész életükben, de, ha ezt a mudrát elsajátítják, akkor sokkal jobban alakulna minden körülöttük.

Előfordulhat, hogy az anyagi jóléthez vezető energia mezőben rövid időre akadályok keletkeznek, és ezeket mindenképp fel kell oldani. Az alábbi mudra segítségünkre lehet abban, hogy több pénzhez jussunk, és rendben legyen az anyagi életünk.

 

Sajátítsuk el, és végezzük napi rendszerességgel, és többé nem lesznek anyagi nehézségeink.

Mindössze annyit kell tenni, hogy a hüvelyk-, mutató-, és középső ujjunkat érintsük össze, majd emeljük a tenyerünket az arcunk elé. Hunyjuk le a szemünk, koncentráljunk, és lélegezzünk mélyeket.

Maradjunk így 2-3 percen keresztül, naponta legalább egy alkalommal, de kétszer is elvégezhetjük ezt a gyakorlatot.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu