Amikor a temperamentumról van szó, akkor gyakran ezen a pszichológiai jegyeket értjük: mint az érzelmek mélysége és állandósága, a magatartás energikussága, az egyén jellemző viselkedése és tette.

Ennek a kérdésnek többféle tudományos megközelítése és módszere létezik. Például a japánok és a koreaiak kitartanak azon teória mellett, hogy az emberi vércsoport összefügg az ember sajátos temperamentumával.

Női temperamentumok

  • „0” vércsoport

Ezen vércsoportba tartozó hölgyek nagyon önzőek. Párkapcsolataikban nagyon féltékenyek és szenvedélyesek. A gyengébbik nem ezen képviselői  mindenben ellenőrizni próbálják választottjukat. Annak a férfinak, aki megpróbál félrelépni, valószínűleg a terve nem fog sikerülni.

Ezeket a nőket bizonyára a ragadózó típusú férfiak érdeklik, de ha partnerük nyugodt és szelíd, akkor hamar elhidegülnek tőle. Egyébként érdemes megfigyelni, hogy a sikeres üzletasszonyok és a női világhírességek többsége a „0” vércsoportba tartozik.

  • „A” vércsoport

Ez a típusú vér a nyugodt és türelmes hölgyek ereiben folyik. Sokszor az a benyomásunk róluk, hogy önzetlen, barátságos és nagyon fegyelmezett emberek. Mindenekfelett ezek a nők a rendet és az otthonosságot értékelik, kényelemre törekszenek és konfliktusmentesen próbálják megoldani a problémákat.

Mindemellett az „A” vércsoportba tartozók makacs természetűek és ingerlékenyek. Jól érzik magukat alárendelt helyzetben. Szerelmi ügyeikben félénkek és szégyenlősek. Az ebbe a csoportba tartozó hölgyek – a tökéletes feleségek.

  • ’B” vércsoport

Ezekre a nőkre a rugalmas természet a jellemző: tökéletesen tűrik a magányt, de a társaságban is élnek, mint hal a vízben. Az első két csoporttal ellentétben, az ebbe a csoportba tartozók sem irányítani, sem engedelmeskedni nem szeretnek. Sikeresen jönnek ki a legkülönbözőbb helyzetekből, miközben megőrzik függetlenségüket.

Az ilyen lányok bulizós típusúak. Nem kell azon a tényen meglepődni, hogy barátaik többsége a másik nemhez tartozik. Ezek a kisasszonyok szeretnek flörtölni.

  • „AB” vércsoport

Ezen csoport képviselői – nagyon finom és kiegyensúlyozott emberek. Nagyon tapintatosak, udvariasak és őszinték. Ezeknek a kisasszonyoknak bármilyen döntés nehezükre esik és szó szerint a belső konfliktusok és a kétségek szétmarcangolják őket. Az ilyen nőket gyakran nagyon szeretik, de ritkán ismerik igazán őket. Szerelmi kapcsolataikban nagyon őszinték.

És milyen a te vércsoportod? Ne lepődj meg azon, ha kiderül hogy a jellemzésed pontos. Mellesleg Japánban a munkaadók még mindig a vércsoport figyelembevételével választják ki a dolgozóikat.

forrás: ketkes

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu