Három női csillagjegy biztos lehet benne, hogy a most kialakuló kapcsolata, ha nem is egy életre, de nagyon hosszútávra fog szólni.

Bika

Ha sikerül találnia egy olyan párt, aki hűséges, és kimutatja a szeretetét a Bika, egy életen át kitart mellette. Nagyon fontos számára, hogy szeretve legyen, és ezt ő is viszonozni tudja. A szerelméért tűzön-vízen át megy, mindent képes megtenni az imádott férfiért. A legfontosabb számára, hogy békés családi környezetben boldogan, és kiegyensúlyozottan élhessen.

Rák

A Rák nő nem fogad be az életébe akárkit, csak azért, hogy legyen valakije. Ő az igazit keresi, de, ha nem találja meg, akkor inkább egyedül marad. Nem szereti a félmegoldásokat, és a langyos érzelmeket. Neki “szőrőstől-bőröstől” szükséges van a másikra, és éppen ezért addig nem nyugszik, míg nem találja meg az igazit. Mivel egy igen vonzó személyiség, nagy az esélye, hogy nemsokára rátalál az igazi boldogság.

Mérleg

Mindig az egyensúlyt keresi, történjen bármi is az életében. Nagyon fontos számára a szerelem, és a biztonság érzése, éppen ezért csak annak nyitja meg a szívét, akiben igazán megbízik. Már többször sérült érzelmileg, ezért kissé zárkózott. A hosszútávú kapcsolatok híve, szereti a meghitt, családias estéket, az otthon melege biztonságot ad számára.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu