Minden egy nagy átverés… a tőzsde, a hírek, az élelmiszerek-, az adók, az egészségügyi rendszer és így tovább. A példák listája végtelen lenne, csak egy pár eseményt említsünkmeg a múltból. Lance Armstrong kerékpáros győzelmei nyilvánvalóan csaláson alapultak, doppingolás miatt. Schmitt Pál doktori disszertációja plágium volt és a hivatalos 9-11-es ikertornyok története 1700 építész véleménye alapján nyilvánvaló hazugság.

De mit jelent pontosan az “átverés” ?

Gondolj bele: A betegellátó rendszert szándékosan tervezték úgy, hogy rákot okozzon, betegen tartson, közben pedig a hatalmas vállalatokat gazdagítsa, miközben feláldozza az emberi életet.

A pénzügyi rendszer csendben ellopja a pénz értékét végtelen mennyiségű pénzkibocsátás ismert eredményeként. Minél több pénzt nyomtatnak a központi bankok, egyre kevésbé lesz értékes.

A politikai rendszer is teljesen manipulált. A választás lehetősége a jobb-bal paradigmák közt csak illúzió. Minden párt mögött ugyanazok a bankárok állnak, akik arra törekszenek, hogy az ország kormánya eladósodjon, feladja szuverenitását. Mint jelenleg ma Amerikában, Görögországban és Olaszországban megfigyelhető.

Az ételt vegyi anyagokkal, adalékokkal mérgezik, mindezzel csökkentve az emberek intelligencia szintjét, abban a reményben, hogy mire a beteg nincstelen lesz, úgyis el fogja felejteni, hogyan jutott oda és hogy miért is beteg egyáltalán.

 

A hírek teljes ferdítésen esnek át. Az egykori CNN riporter Amber Lyon a CNN-t leplezte le azzal, hogy világra hozta azt, ahogy a CNN engedélyezte külföldi terror szervezetekről szóló pozitív hírek leközlését. A meglepő történetet az Alex Jones- Amber Lyon interjúban hallhatjuk angolul.Az igazságszolgáltatási rendszer nevetségesen manipulált. Egészségügyi téren például a Dr. Geréb Ágnes ügyén alapuló otthonszülés folyamatos üldöztetése tökéletes példája az orvosi maffia attól való félelmének, hogy az emberek végül rájönnek arra, hogy a tervezett otthonszülés olyan előnyökkel társul, mint a csökkent orvosi beavatkozások száma és a fokozott anyai elégedettség.

A legtöbb tudományos hír is manipulált. A legtöbb tudományos folyóirat a gyógyszeripar támogatását élvezi, a gyógyszerreklámok pedig jó pénzt hoznak a konyhára. Lassan már majdnem az összes úgynevezett tudományos hír integritását meg lehet kérdőjelezni. A mai “tudomány” gyógyszereket és mérgekkel teli oltóanyagokat nyomat az emberekbe, közben becsmérlően kezelve a gyógyító növényeket és tápanyagokat.

A multinacionális gyógyszergyárakat nem az emberek egészsége érdekli, hanem a bevétel. A gyógyszergyárak kormányokat és politikusokat fizetnek le, hogy olyan jogszabályokat alkossanak, amelyek az embereket betegen tartják, miközben illegalizálják a nyilvánvalóan rákölő kannabiszt, a szuperételeket, csökkentik az orvosi kezelések közti választási lehetőségeket, és kötelezővé teszik az oltásokat.

A háborúk is félrevezetések. A háborúkat indító hamis ürügyek, a CIA és a Moszad által tervezett támadások alibit szolgáltatnak a háborúba lépéshez, arról viszont, hogy az igazság milyen szörnyű is valójában, nem tud sokat a világ. A háborúk története megtisztítva, feldolgozva, homogenizálva jut a nagyközönség tudomására csakúgy, mint a feldolgozott tehéntej.

A drogháború is manipulált. Ahogy az amerikai alkoholtilalmi helyzetből szuperhatalmú emberek emelkedtek ki, mint Meyer Lansky, Benjamin “Bugsy” Siegel, Louis “Lepke” Buchalter, a drogháború egy sokkal nagyobb hatalmú bűnöző szindikátus létrejöttének nyitott utat, amit ma az Egyesült Államok kormányának hívunk. Ez a nagyon kifinomult gépezet most úgy működik, hogy maffiák helyett egész országokat támad meg ópiumért, olajért stb, és báb diktátorokat állít élükre, ahol a bábmester, az amerikai kormány húzogatja a szálakat.

 

Hogyan lépjünk ki a mátrixból? Ne játssz!

Az összes hamis rendszer ellen nyerni csak úgy lehet, ha nem veszel részt bennük.

Kapcsold ki a TV-t, és a híreket független online média forrásokból olvasd!

Ahelyett, hogy a rovarirtós-fertőzött ételt ennéd, vásárolj organikus és nem túlzottan feldolgozott élelmiszereket!

Az oltóanyagok és vényköteles gyógyszerek helyett fontoljuk meg a helyes táplálkozás és a szuperételek felé fordulást.

Ahelyett, hogy minden megtakarított pénzünket bármilyen pénznemben tartanánk, tároljuk azt nemesfémekben, nem romlandó élelmiszerben, mezőgazdasági földterületekben. Ezek a dolgok hihetetlenül negatív hatással vannak a bankokra és a multinacionális vállalatokra, amelyek üzleti modellje a lebutított zombik tömegére épül.

A lényeg az egészben az, hogy nem lehet legyőzni egy manipulált rendszert. Ez az, amiért így gondolták ki. A mozgató szálak biztosítják azt, hogy az egyén sose kerüljön nyerő helyzetbe. Úgyhogy ne játssz! Függetlenítsd magad!

forrás: ujvilagtudat.blogspot.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu