Az Ikrekről mindenki tudja, hogy füllent, a Rákról, hogy elhallgat, a vízöntő túloz, a Mérleg színészkedik. Itt van azonban 3 csillagjegy, akikről azt hisszük, őszinték, pedig…
 

Kos

Legtöbb esetben a Kosok nem gonoszságból hazudnak, hanem azért, hogy mindig azt csinálhassák, amit akarnak. Gazdag a drámakészletük, képesek túlpörgetni a helyzetet. Annak ellenére, hogy magabiztosnak mutatják magukat, igazából sok a kérdés bennük. A magánéletükben is előfordulhatnak hazugságok, ezért figyelni kell rájuk.

Oroszlán

Az élet legtöbb területén az Oroszlánok nem hazudnak, és lehet is számítani rájuk. A szerelemben viszont előfordulhatnak félrebeszélések, megígérik, hogy a csillagokat is lehozzák, csak hogy megkapják amit akarnak. A specialitásuk az érzelmi zsarolás. Ha egyenes úton nem tudják elérni a céljaikat, gyakran megjátszák magukat, és gátlástalanul kihasználják az előnyös helyzetüket.

Skorpió

Ha egy Skorpió azt mondja, hogy “Jó reggelt!”, akkor se higgyünk neki. A mély érzelmek se tévesszenek meg, hiszen ez is egy csapda, ugyanis a kimondott szavak leggyakrabban megtévesztőek. A Skorpiókkal való közeli kapcsolatot azért kell óvatosan kezelni, mert mesterei a manipulációnak, és nagyon meggyőzőek tudnak lenni, kihasználva minden, számukra felkínált előnyös lehetőséget.

Akinek elhiheted, amit mond: Nyilas, Bak, Bika, ők annyira a maguk világában élnek, hogy nem tartják szükségesnek a hazugságot, mennek a makacs fejük után.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu