Minden sikeres ember tudatosan vagy tudattalanul alkalmaz megerősítő idézeteket. A megerősítések kiválóan tudják irányítani az elméd, hiszen minél több megerősítést mondasz, annál jobban összpontosítasz arra, ami igazán fontos.

Néhány tipp hogy a megerősítő idézeteid tényleg jól működjenek

  1. Az életednek több nagy területe van : egészségügyi, szellemi, lelki, társadalmi, családi, pénzügyi, fejlődési, szerelemi stb. Válassz ki egy területet, ahol jelenleg nehézségeket tapasztalsz. Nem számít, hogy mi az, csak válassz. Például, ha anyagi vannak, de eközben úgy érzed, mintha lelkileg sem stimmelne valami és inkább ezzel szeretnél kezdeni, akkor csak csináld!

  2. Pontosan mit szeretnél látni a jövőben azon az életterületen, amit kiválasztottál? Például, ha fizikai változást szeretnél, mert túlsúlyos vagy, akkor állíts fel reális súlycsökkentő célt, de ha épp izmot akarsz építeni, akkor tedd azt. Ez a te életed!

  3. Fejleszd úgy a megerősítéseket, hogy izgalommal és boldogsággal töltsenek el. Például,ha fogyni szeretnél, ne csak azt mond, hogy lefogyok 10 kilót. Mond azt helyette, hogy “10 kilóval könnyebb vagyok, nagyobb az energiám és ez a ruha egyszerűen csodása áll rajtam.” Látod a különbséget?

  4. Merülj el azokban az érzelmekben, amelyek megmutatják, hogy miért is akarod ezt a változást. Nem csak a végeredmény a lényeg, hanem hogy miért akarsz belekezdeni. Ezután vegyél elő egy lapot. Az elejére írd fel a pozitív megerősítésed, amit mondani fogsz magadnak, a hátoldalára a papírnak pedig az okot, amiért elkezded és amiért csinálod.

  5. Naponta 3-szor ismételd meg ezeket a megerősítéseket. Reggel, délben és este. Ez lenne a napi 3-szoros dózis. A lényeg, hogy minden alkalommal legyél jelen, amikor a megerősítéseiddel és önmagaddal foglalkozol. Szánj rá időt, hogy programozd magad és lehetőleg ne stresszes szituációban próbáld.

  6. Ez a legfontosabb. Ne csak mond a megerősítéseket, kezd el érezni is, amit mondasz. A tudatos elméd kimondja a szavakat, a tudatalatti elméd pedig érezni fogja az eredményt. Rajtad múlik, hogy az érzelmekkel meggyőzöd az állítás jelentőségét. 

Megerősítő idézetek amik tapasztalat alapján hatásosnak bizonyultak

Sikerrel kapcsolatos megerősítő idézetek

Amint igent mondok az életre, az élet is igent mond rám.

Követelem az erőmet, és túllépek minden korláton.

Túllépek a többi ember félelmein és korlátain.

Szeretettel kapcsolatos megerősítések

Azért jöttem erre a világra, hogy megtanuljam jobban megszeretni magamat, és azért is, hogy megoszthassam ezt a szeretetet a körülöttem lévőkkel

Bele tudok nézni a tükörbe, és ki tudom mondani a következőket: „Szeretlek, nagyon szeretlek téged”.

Nagyon hálás vagyok az életemben jelen lévő szeretetért. Mindenhol szeretettel találkozom.

Társadalmi megerősítések

Mindenkihez, akivel ma találkozom, szívből jövő érdeklődéssel fordulok.

Gyönyörű vagyok, és mindenki szeret engem.

Egészséggel kapcsolatos

A leggyorsabb út az egészséghez az, ha elmémet kellemes gondolatokkal töltöm meg.

Egészséges, egész és teljes vagyok.

Elengedés

Tudom, hogy a régi és negatív minták már nem korlátoznak engem. Könnyedén elengedem őket.

Hajlandó vagyok az elengedésre.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu