A legyőzhetetlen csillagjegyek! 1

Ez a 3 csillagjegy nagyon könnyen feláll a kudarc után!

Kos

Nagyon sok erőd van, így a nehezebb időszakokban sem megy el az energiád. Nem érzed soha a helyzetet reménytelennek, viszonylag egy bukás, vagy egy szakítás sem visel meg igazán. Nem szoktál panaszkodni, sírni másoknak, hanem gyorsan a kezedbe veszed az életed, és úgy rendezed, ahogy számodra a legjobb. Úgy gondolod, nincs az életedben helye a szomorúságnak, és nem is adsz teret neki.

Oroszlán

Az összes csillagjegy közül az Oroszlánok teszik túl legkönnyebben magukat a szakításon. Ez nem azért történik, mert érzéketlen lennél, hanem azért mert nem akarod átadni magad a rossz dolgoknak. Ha valami rossz történik veled, azonnal elkezded tervezni, hogy hogyan jöhetnél ki a helyzetből. Kitartó vagy, nagyon koncentrálsz a dolgokra, és mindig tanulsz a hibáidból. Mindig van egy B-terved, így számodra nem létezik lehetetlen.

Bak

Tudod, hogy nem szaladhatsz el a kudarcok elől, jó, ha szembesülsz velük. Bármekkora bukás, kudarc vagy szomorúság is ért, soha nem hagyod magad. Elengeded a múltat, és pozitívan, felemelt fejjel tekintesz a jövő felé.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu