A legtalálóbb horoszkóp, amit olvashatsz! 1

Vízöntő (Január 20 – Február 18)

Figyelmesek. Vonzóak. Jól csókolnak. Szeretik a hosszú viszonyokat. Kicsit el vannak telve maguktól, akármit is csinálnak. Szétszórtak sokszor nem tudják megszervezni a hétköznapjaikat. A szerelemben nagyszerűek. Imádnak aludni. Mélyen elmerülnek a gondolataikban. Általában jobban szeretik a barátaikat mint a családjukat. Nagyon idegesítő lehet a többiek számára, amikor valamit igekeznek elmesélni, vagy elmagyarázni. Nehezen követhetőek. Felülmúlják a várakozásokat. Nincs bennük agresszió.

Halak (Február 19 – Március 20)

Lelkileg érzékenyek és bájosak. Talpraesettek, szeretnek a centrumban lenni. Szervezettek. Eltűrik, ha a másik nem értékeli őket. Az utolsó szó mindig az övék kell legyen. Bájos a viselkedésük. Néha butuskának tűnnek. Könnyen megbántódnak. Gyengédek. Nagyon furcsa emberek, de ez nem zavaró.Viccesek. Gondoskodóak. Szeretnek emberek közt lenni. Kedvesek és viccesek, de csak nehezen lelnek rá azokra, akik tényleg megbecsülik őket.

Kos (Március 21 – Április 19)

Imád sétálni, barangolni. Aranyos. Kiszámíthatatlan. Általában nem akarnak szembekerülni vele,mert vad lehet. Szórakoztató. Kiválóan csókolózik. Rajong a szerelméért és a rokonok a legfontosabb a számára. Diplomatikus és szorgalmas. Hangos. Mindig neki kell, hogy legyen igaza. Hosszú ideig hajandó magyarázni a saját véleményét, ha kell vitába is száll. A legfantasztikusabb emberek közé tartozik.

Bika (Április 20 -Május 20)

Imádják a hosszú szerelmeket. A párjukért mindent megtesznek. A bika szeretete pótolhatatlan. Harcol azért ami lényeges neki. Szeret utazni, igazi világjáró. A közel állóknak szívesen segítenek, ha bajban vannak, másknak nem annyira. Jól csókol. Csodálatosan kellemes tud lenni, ha akar. Makacs. Szeretetteljes. Felnéznek rá mások. Ha valamit el akarnak érni, azért harcolnak, de a családjukért is megvívják a csatákat, ha kell! Sokat tudnak aludni. Különlegesen. Senki nem akar velük szembeszállni. A világ legvonzóbb emberei.

Ikrek (Május 21- Június 20)

Cuki. Egy ikreket különleges élmény. Meghallgat. Ért hozzá, hogy megkeverje a dolgokat. Szeretni valóak, nem harcos típusúak, de nem érdemes szembeszállni velük. Mindenkinek szeretnék megmondani, hogy mit gondoljanak a világról. Feledékenyek és könnyen elveszítik a dolgaikat. Szarkasztikusak, gyerekesek és tolakodóak időnként mindenkivel szemben. Mindig jó a kedvük. Sokat beszélnek. Szeretnek sétálni. Erős személyiségek.

Rák (Június 21 – Július 22)

Szexis, nőies, jól csókol. A rák szerelme utánozhatatlan. Romantikusak. A legszerethetőbb személyek. Nagyon kreatívak, sok rák rendelkezik művészi hajlamokkal. Szeretik ha szeretik őket. Szokatlanok. Viccesek, mondhatni a rák a társaság lelke. Általában a szárnyuk alá veszik a családjukat, gondoskodóak és türelmesek. Spontán viselkednek. Nem harcos típusúak, de bárkit meggyőznek az igazukról. A szeretteik mellett kitartanak.

Oroszlán (Július 23 -Augusztus 22)

Nyugodt emberek. Csinosak. Boldogak, de ha rossz kedvük van, gyerekesek és hisztisek. Egy oroszlán problémája mindenki problémájává válik. Előrelátóak és szeretik a biztonságérzetet. Rajonganak az utazásokért. Általában jók a meglátásaik. Vonzóak és hangosak. Nem sokan szállnak szembe velük. Aki egyszer elnyeri a szívüket az hosszútávon élvezheti a szerelmüket.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)

Dominánsak a kapcsolatokban. Mindig övék kell legyen az utolsó szó. Általában talpraesettek. Hűségesek. Könnyen lehet beszélni velük. Nincsenek nagy vágyaik, könnyen elégedetté lehet tenni őket. Mindenben nekik kell igazuk legyen. Tisztelnek másokat, de nem adnak második esélyt. Egyediek, nem lehet őket máshoz hasonlítani.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)

Kedvesek. Egyediek. Szeretnek vidámak lenni. Viszont könnyen megbántanak másokat. Képesek megelőzni a káoszt, de sokszor ők maguk okozzák. Kreatívak. Nincs túl sok barátjuk. Hóbortosak, úgy érzik nem értik meg őket. Általában szeretnek mozogni, ami nem árt, mert hajlamosak a hízásra. Érzelmesek. Romantikusak.

Skorpió (Október 23 – November 21)

Vonzó emberek. Viccesek. Előrelátóak. Elérik amit akarnak. Jó külsejűek. A hosszú kapcsolatokat szeretik. Beszédesek. Szeretnek szórakozni. Nagyon fontosak számukra az anyagiak, rengeteget költenek. Kitartóan dolgoznak.  Romantikusak. Érzelmesek.

Nyilas (November 22 – December 21)

A hosszú kapcsolatokat szeretik. Általában csinosak. Hamar elveszítik a türelmüket, nem viselik el azokat az embereket, akik nem érnek fel a szintjükhöz. Ha rossz napjuk van, érdemes távol maradni tőlük. Könnyen megbántódnak. Sok mindentől tartanak, de ezt nem mutatják. Zárkózottak. A környezetükre vigyáznak. Sokszor gyerekesek. Romantikusak. Általában mindenkivel jól viselkednek. Türelmetlenek.

Bak (December 22 – Január 19)

Szeretnek a középpontban lenni. Kedvesek. Időnként idegesítőek. Lusták, ha találnak egy célt, amiért érdemes harcolniuk, akkor minden energiájukat belefektetik. Büszkék, viccesek. A hosszú kapcsolatokat szeretik. Mindig van miről beszélniük. Harcolnak azért amit akarnak. Szeretnek nyerni, főként a sportban. Szeret főzni, de még jobban szereti, ha elviszik egy étterembe.

forrás

2021 éves horoszkópja személyre szabva

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu