Van, akiknek minden sikerül, egy merő könnyelműség az életük, másoknak viszont állandóan akadályokkal kell szembesülniük.

Csillagjegyed meghatározza, mennyi szerencsét tartogat számodra a sors.

Íme,a legszerencsétlenebb csillagjegyek

A legszerencsétlenebb csillagjegyek 1

Ikrek

Bár a bájos Ikrek könnyednek tűnik, meglepő módon elég sok nehézségen kell átmennie, mire sikerülnek a dolgai. Ennek az az oka, hogy a szerencse bolygója, a Jupiter, az Ikrekkel szemben álló jegyben, a Nyilasban áll, és az Ikrekre nem tudja kifejteni hatását. Viszont azt tudni kell, hogy talán az Ikrek a leggyorsabb, legintelligensebb jegy, ezért nincs is nagyon szüksége szerencsére.

Bika

A Bikának nincs más vágya, minthogy jól érezze magát, és meg tudja a javait, kincseit óvni. Elég sok nehézséggel kell életében szembesülnie, amikor úgy érzi, kihúzzák a lába alól a talajt, de nincs még egy jegy, amelyiknek olyan makacs, erős akarata lenne, mint a Bikának, ezért ő sincs rászorulva a szerencsére.

Bak

A Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz, amelyik szereti megmutatni, hogy az élet bizony nehéz, és akadályokon kell átmennünk, hogy fejlődhessünk. Egy szerencsés Bak csak ellustulna, és nem jutna semmire. A Bak kitartása a legnagyobb a 12 csillagjegy közül, és a stressztűrő képessége is egyedülálló. Őt nem a szerencse, hanem a nehézségek csiszolják keményre, mint a gyémánt.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu