Az asztrológusok feladata, hogy minél több dolgot kiderítsenek a csillagjegyekről, rendszerezzék, osztályozzák képességeik szerint. Most is ez következik, mégpedig megismerkedhetünk a legnyugodtabb, legtürelmesebb csillagjegyekkel.

1. Bika

Nem annyira lobbanékony, mint azt elsőre hinnénk. Tud bánni az érzéseivel, és mielőtt végképp elszabadulnának az indulatok, inkább leállnak, és megpróbálják lenyugtatni a kedélyeket. Ismeri a korlátait, de azért nem ajánlott ok nélkül feldühíteni.

2. Mérleg

Racionális, kiegyensúlyozott típus, aki nem tűri a konfliktusokat, a veszekedéseket. Képes arra, hogy előbb gondolkodik, mérlegel, majd utána szólal meg. Nem könnyű kihozni a sodrából, mert nagyon szereti a csendet, a harmóniát, a békét.

3. Skorpió

Mielőtt reagálna, átgondolja a dolgokat, megfontolja álláspontját, és utána cselekszik. Ezért ritkán keveredik konfliktusba, mert egyszerűen tudja, hogy mit akar, így nem találni rajta semmilyen fogást. Az esetek többségében nyugalomra, békére törekszik.

4. Halak

Nem látni, hogy idegesen, agresszíven kapkod, csapkod, és hangosan kiabál. Ő az érzékenység, a nyugalom, a csendesség mintaképe, aki mindent megtesz, hogy elkerülje a konfliktust, a nézeteltérést. Emellett lehet számítani rá, ezért remek barát válik belőle.

5. Vízöntő

Jól érzi magát a bőrében, és azon a véleményen van, hogy nem tartozik senkinek semmilyen elszámolással, nem kell bizonyítania egy embernek sem. Magabiztossága meg nyugalmat áraszt, és folyamatosan arra törekszik, hogy körülötte a béke, a nyugalom, a meghittség legyen az úr.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu