A legkegyetlenebb csillagjegyek 1

Fogadjunk, hogy pont ezekről nem gondoltad volna.

Erről a négy csillagjegyről nem is feltételeznéd, mennyire kegyetlenek tudnak lenni. Bármilyen kedveseknek és megnyerőnek is tűnhetnek elsőre, de akár még másodikra is, nem árt óvatosnak lenni velük. Jobb, ha nem vonod magadra a haragjukat. Íme, a részletek!

A Kos mindenen átgázol

A Kos tudja, mit akar. Horoszkópja szerint mindig eléri, amit szeretne, és nem foglalkozik azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Nem véletlen a csillagjegy szimbóluma sem, ő valóban olyan, mint egy faltörő kos. Nekimegy a falnak is, ha épp arról van szó. A lehetőségek közül mindig a számára optimális megoldást választja, hogy döntésével esetleg megbánt másokat, az másodlagos a számára.

Ha pedig mások megpróbálják őt korlátozni, akkor végképp kiütközik belőle a lelkében rejlő kegyetlenség. A Kost nem érdemes provokálni. Erős energiákkal rendelkezik, könnyen robban, könnyű őt felbosszantani. És hogy milyen, amikor igazán dühös, azt ne akard megtudni.

A Bika a legmakacsabb csillagjegy

A Bika mindent magának akar tudni, birtokol, gyűjtöget. Az anyagi biztonság nélkül létezni sem tudna. Született vezető, a legjobbat, a luxust akarja magának és társának is. Ugyanakkor rémesen önfejű és makacs. Amihez ragaszkodik, abból nem enged. Lehetetlen megállítani, meggyőzni, amikor valamit a fejébe vesz.

Ha pedig mégis megpróbálkozol ezzel, úgy felbosszantod, hogy magad sem hiszel a szemednek. Az addig türelmes és nyugodt Bika elemi erővel robban fel, azon se lepődj meg, ha tányérok és poharak röpködnek a levegőben. Ne vond magadra a haragját, inkább próbáld meg egyensúlyban tartani a kapcsolatot, ha pedig valamit nagyon akar, hagyd rá. Legközelebb magától rájön, miben hibázott.

A Rák a legvadabb csillagjegy

Bármilyen furcsán is hangzik, a rendkívül érzékeny és érzéki Rák nagyon is be tud durvulni, amikor úgy hozza a helyzet. Hihetetlen, de ő a legkegyetlenebb csillagjegy valamennyi közül. Nem foglalkozik a következményekkel. A legmélyebb vágyait mindenkor szeretné megvalósítani, és ilyenkor kíméletlenül átgázol a szerettein és a barátain is. Míg máskor nagyon gondoskodó és figyelmes, időnként egészen kifordulhat önmagából.

Előfordulhat ugyanis, hogy oly mértékben ragadja el a szenvedély, hogy valójában tudatában sincs annak, mit tesz éppen. Ilyenkor még a törvénnyel is összeütközésbe kerülhet. Márpedig amikor higgadt és nyugodt, nagyon is pontosan látja, mit és hogyan kellene tennie, de amikor elveszíti a fejét, nem látja a következményeket sem.

A Nyilas báránybőrbe bújt farkas

A Nyilas, amilyen könnyed és frivol, épp annyira könyörtelen, sőt akár bosszúálló csillagjegy is. Időnként talán már túlzottan is mértéktartó, máskor pedig minden szabályt felrúg. Kiszámíthatatlan lehet, nem tudni, hogyan reagál a dolgokra vagy épp mit fog tenni. Előfordulhat ugyanis, hogy rendkívül kedves, vicces, vidám és bájos, máskor pedig pontosan ennyire bosszantó, undok és elviselhetetlen.

Gyakran forrófejű és meggondolatlan, megy a saját feje után, ilyenkor nem lehet visszatartani, úgyis azt teszi, amit kitalált. Mint egy szabadulóművész, pontosan úgy hagyja maga mögött a korlátokat, legyen szó párkapcsolatról, munkáról vagy az élete bármely más területéről.

(nlcafe.hu) forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu