Az ascendens és a Holdjegy is számít. Akinek vagy a napja vagy a holdja vagy az ascendense ezekben a jegyekben áll, hosszú életre számíthat.

Rák

A Rákok nagyon érzelmes lények, de tudnak magukra mégis vigyázni. A korral megtanulják kezelni labilitásukat, egyébként annyira nem hajlamosak a túlzásokra, drogozásra, italozásra. Nem igazán függő típusok. Ezért a Rák jegyűek sokáig élnek.

Bak

A Bakok a legkontrolláltabb emberek, és mindent kibírnak. Olyan szívósak, hogy azt mondják, egy atomtámadás után csak a Bakok fognak életben maradni. Ha egy csepp élet marad bennük, újra felállnak és mennek tovább. ha betegek, akkor sem adják fel, mindent megtesznek a túlélésért.

Halak

A Halak bár látszólag magába szívja a külvilág negatív érzelmeit, ha ezt megtanulja kezelni, és elúszik a stressz elől, nagyon hosszú életre számíthat. Jeanne Calment, a 123 évig élt eddigi világrekorder is Halak jegyben született halak ascendenssel.

Amire a többieknek vigyázni kell:

Az idősebb Kosoknak meg kell tanulniuk felmérni saját erejüket, már nem szabad úgy pörögni, mint fiatalon, a Bika mondjon le néhány élvezetről idősen: a túlevésről és ivásról, az Ikrek az idegeire vigyázzon, az Oroszlán néha olyan naív, hogy azok teszik tönkre, akiknek a csodálatától függővé válik, sőt az italozásra is hajlamos lehet, a Szűz annyi betegséget képzel be magának, hogy az megbetegítheti, a Mérleg tanuljon meg nemet mondani, mert más emberek megmérgezhetik, a Nyilas vigyázzon, hogy ne maradjon egyedül, mert egy szerető társ meghosszabbítja az életet, a Skorpió tudjon megszabadulni a negatív érzelmektől, mert azok felhalmozódva kárt okoznak, a Vízöntő ha legyengül, könnyen feladja, és önként távozik az életből.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Share on whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu