Az ascendens és a Holdjegy is számít. Akinek vagy a napja vagy a holdja vagy az ascendense ezekben a jegyekben áll, hosszú életre számíthat.

Rák

A Rákok nagyon érzelmes lények, de tudnak magukra mégis vigyázni. A korral megtanulják kezelni labilitásukat, egyébként annyira nem hajlamosak a túlzásokra, drogozásra, italozásra. Nem igazán függő típusok. Ezért a Rák jegyűek sokáig élnek.

Bak

A Bakok a legkontrolláltabb emberek, és mindent kibírnak. Olyan szívósak, hogy azt mondják, egy atomtámadás után csak a Bakok fognak életben maradni. Ha egy csepp élet marad bennük, újra felállnak és mennek tovább. ha betegek, akkor sem adják fel, mindent megtesznek a túlélésért.

Halak

A Halak bár látszólag magába szívja a külvilág negatív érzelmeit, ha ezt megtanulja kezelni, és elúszik a stressz elől, nagyon hosszú életre számíthat. Jeanne Calment, a 123 évig élt eddigi világrekorder is Halak jegyben született halak ascendenssel.

Amire a többieknek vigyázni kell:

Az idősebb Kosoknak meg kell tanulniuk felmérni saját erejüket, már nem szabad úgy pörögni, mint fiatalon, a Bika mondjon le néhány élvezetről idősen: a túlevésről és ivásról, az Ikrek az idegeire vigyázzon, az Oroszlán néha olyan naív, hogy azok teszik tönkre, akiknek a csodálatától függővé válik, sőt az italozásra is hajlamos lehet, a Szűz annyi betegséget képzel be magának, hogy az megbetegítheti, a Mérleg tanuljon meg nemet mondani, mert más emberek megmérgezhetik, a Nyilas vigyázzon, hogy ne maradjon egyedül, mert egy szerető társ meghosszabbítja az életet, a Skorpió tudjon megszabadulni a negatív érzelmektől, mert azok felhalmozódva kárt okoznak, a Vízöntő ha legyengül, könnyen feladja, és önként távozik az életből.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu