Ez az év hatalmas változásokat fog hozni magával és lesz egy-egy hatalmas lecke, amit minden csillagjegynek el kell majd sajátítania, hogy a jövőben sokkal jobban tudjon boldogulni.

Kos (március 21 – április 19)

A környezeted tisztában van vele, hogy mennyire ambiciózus és szorgalmas vagy. Ez valóban egy becsülendő dolog és ezért érsz el olyan nagy sikereket az életedben. Azonban sajnos ezek a sikerek a kapcsolataid rovására mennek. Eszedbe kell, hogy jusson, az élet nem csak a munkáról, hanem a kapcsolatokról is szól. Ebben az évben meg kell tanulnod a kettő között egyensúlyt teremteni.

Bika (április 20 – május 21)

Bikaként nagyon makacs típus vagy, aki sosem reagál jól a konfliktusokra és képtelen kiszállni egy vitából nyugodtan. Meg kell tanulnod idén, hogy mikor fogd be a szádat és engedd el magad mellett a vitákat.

Ikrek (május 22 – június 21)

Ikrek lévén magad köré vonzod az embereket. Az a típus vagy, aki mindent megtesz a kapcsolataiért, még akkor is, ha az nem szolgál téged. Ebben az évben meg kell tanulnod felégetni néhány hidat, ami már csak a károdra válik, és nem vezet valódi értékekhez.

Rák (június 22 – július 22)

Menj el arra a vakációra, amit már olyan régóta tervezel. Ebben az évben meg kell tanulnod, hogyan lépj ki a komfortzónádból, ha valóban fejlődni szeretnél. Ha továbbra is azokhoz a dolgokhoz ragaszkodsz, amit jelenleg ismersz, akkor soha nem fogsz előrébb jutni az életben.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Hajlamos vagy úgy élni, hogy megszerezhesd mások megbecsülését. Ebben az évben meg kell tanulnod, hogy az önbecsülésedet nem teheted függővé mások elismerésétől. Élj a saját elképzeléseid és szabályaid szerint és sokkal kiegyensúlyozottabb lehetsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Hajlamos vagy túl sokat elvárni magadtól, ahogyan másoktól is, akik körülötted élnek. Épp ezért ér annyi csalódás. Ebben az évben meg kell tanulnod csökkenteni az elvárásaidon és általa egyszerűbbé tenni az életedet.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Népszerű vagy az önzetlenségedről és a nagylelkűségedről. Ezt már olyan szintre emelted, hogy magadról teljesen megfeledkezel. Ebben az évben meg kell tanulnod, hogy nincs abban semmi baj, ha néha magadat helyezed előtérbe.

Skorpió (október 23 – november 22)

Hajlamos vagy bosszúálló lenni, különösen akkor, ha valaki nem kér tőled bocsánatot. Engedd el. Ebben az évben meg kell tanulnod ezeket a negatív terheket ledobni magadról, mert csak lehúznak téged és visszatartanak az életben rád váró jó dolgoktól.

Nyilas (november 23 – december 21)

Nagy utazó és kalandvágyó vagy. Szeretsz olyan dolgokba fejest ugrani, amiket nem ismersz. Ez alapvetően nem lenne baj, ha arra nem használnád, hogy elmenekülj az utadba kerülő gondoktól. Ebben az évben meg kell tanulnod szembenézni a problémáiddal és hinni magadban, hogy képes vagy velük megküzdeni ahelyett, hogy elmenekülnél.

Bak (december 22 – január 20)

Ebben az évben meg kell tanulnod, hogy nem számít hány éves vagy, bármikor változtathatsz az életeden. Akár fenekestül is felforgathatod, ha az kell ahhoz, hogy boldog lehess. Soha ne félj belevágni új dolgokba arra hivatkozva, hogy már túl késő.

Vízöntő (január 21 – február 18)

Az élet nem csak arról szól, hogy mindig az erődet és a tudásodat fitogtasd. Ebben az évben meg kell tanulnod, hogyan fejezd ki jobban másoknak az érzéseidet. Légy nyitottabb az érzelmi kapcsolatok kialakítására. Nem élhetsz felhőtlenül boldogan, ha folyamatosan visszatartod azt, ami felszabadul benned.

Halak (február 19 – március 20)

Ebben az évben meg kell tanulnod, hogy visszább végy a paranoiádból. Hajlamos vagy azt hinni, hogy mindenki ellened van és bántani akar téged, pedig nem ez a helyzet. A múltbéli rossz tapasztalataid nem határozhatják meg az életedet. Higgy az emberek jóságában és sokkal derűsebb napokat élhetsz meg.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu