Az alábbiakban megtudhatjuk, hogy a horoszkópunk alapján melyik az a virág, amelyik a legközelebb áll hozzánk.

Kos-Bársonyvirág vagy büdöske

-akárcsak a Bársonyvirág, büszke vagy, és energikus. Színt, és vidámságát viszel mindenki életében. Ültess a kertedbe minél több bársonyvirágot.

Bika-Évelő őszirózsa

-nagyon türelmes, és kitartó vagy, akárcsak az évelő őszirózsa. A hosszú tél után egész nyáron virágzik, szinte semmilyen kártevője nincsen.

Ikrek-Nárcisz

-fiatalos, és élénk vagy akárcsak egy sárga nárcisz. Ahol csak megjelensz, mindenki jobb kedvre derül tőled.

Rák-Dália

-ha közelebbről megfigyeled, ez a virág olyan, mintha a tündérbirodalomból lépett volna elő. Egyszóval varázslatos. Nagyon jól illik hozzád, ezért vedd körbe magad dáliákkal, és hagyd, hogy a szárnyaljon a képzeleted, légy vidám.

Oroszlán-Liliom

-a kert királya lehet a liliom, hiszen nagyon impozáns, és színes. Mivel kedveled a kirívó, és különleges dolgokat, ez a virág nagyon talál hozzád. A tűzliliom lehet a legtökéletesebb választás számodra.

Szűz-Levendula

-legalább olyan szerény, és becsületes vagy, mint a tisztaságáról, és tökéletességéről híres levendula. Ez a közkedvelt növény békét, és harmóniát áraszt a világban.

Mérleg-Bazsarózsa

-hagyd, hogy a romantika átjárja a szívedet, lelkedet. A bazsarózsa kellemes illatával bárkit elvarázsolhatsz, nagyon talál ez a virág a Mérlegek romantikus lelkivilágához.

Skorpió-Illatos japánamarillisz

-ez a Japánból származó virág nagyon szívós fajta. Kissé különleges természetű, hiszen a tavasszal kibújó levelei, a nyár elején visszahúzódnak, majd a nyár végén előbújnak a robusztus virágai. Kell ennél ideálisabb virág egy szeszélyes, meglepetéseket kedvelő Skorpiónak?

Nyilas-Bugatölcsér

-nem szereted, ha korlátokat állítanak neked, inkább szabadon szeretsz élni, akárcsak a bugatölcsér. Ültess a kertedbe, lehetőleg olyan területre, ahol szabadon, korlátok nélkül nőhet, hiszen gyorsan szaporodik.

Bak-Murvafürt

-ez a növény megállíthatatlanul növekszik, hajtásai nagyon gyorsan szaporodnak. A cikámenszínű futónövény a mediterrán országokban őshonos, tele van élettel, és, ha ránézünk, egyből jókedvünk lesz tőle.

Vízöntő-Sásliliom

-bármilyen élethelyzetben gyorsan képes alkalmazkodni. Legyen erős napsütés, vagy heves eső, gyorsan megtalálja a helyét, és gyönyörűen virágzik.

Halak-Rézvirág

-számtalan színben pompázik, a legtöbb kertben megtalálható. Ezt a kedves, és egyszerű virágot mindenki imádja.

forrás: tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu